Helle Kristine L'abée-Lund

Allmennmedisin

Autorisasjon (1996)

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Gløshaugen legesenter AS Telefonnummer400 01 223400 01 2 ...
Richard Birkelands veg 5 7034 Trondheim
Helle Kristine L'abée-Lund er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Helle Kristine L'abée-Lund

Vennlig og flink til å følge opp

En fastlege som er flink til å lytte, dele hva hun skriver ned, stille spørsmål. Uttrykker man bekymringer følger hun opp og hun henviser videre til spesialister der hun ikke har svarene. Hadde jeg ikke flyttet til annen landsdel ville jeg ikke byttet fastlege. Anbefales på det varmeste. Legesenteret har også dyktige leger og vikarer generelt hvis egen fastlege er utilgjengelig.

Flink og vennlig lege som har tid til deg

Har gått til Helle under graviditeten og er veldig fornøyd. Hun tar seg god tid, føler at jeg alltid får spurt om det jeg lurer på. Hun snur seg mot deg og snakker med deg i stedet for å se inn i dataen. Anbefales :)

Real

Et tilfeldig valg av fastlege når jeg flyttet til byen som student. Kunne ikke vært mer vellykket!
En lege man kan prate lett med, og som tar seg tid selv om det må være et av byens travleste legekontorer. Skjønner hva som kan være ubehagelig, og er veldig real i så måte. Effektiv- men ikke stresset, stødig- ikke nesa høyt i sky.
Kan trygt anbefales.:)

Dyktig og tillittsvekkende

Helle har vært min fastlege gjennom mange år, og hele veien har jeg opplevd henne som utrolig dyktig, lyttende og forståelsesfull. Hun er effektiv, samtidig som hun er et medmenneske. Det kan være noe ventetid for time, og det er alltid forsinkelser når du kommer dit. Likevel er Helle alltid imøtekommende og hjelpsom, noe som veier opp for dette.

Full score

Helle L'Abee-Lund er en utrolig dyktig lege som får deg til å føle deg konfortabel og som husker deg fra gang til gang. Jeg kjenner meg igjen i de andre gode vurderingene hun har fått her på siden, og jeg vil absolutt anbefale henne videre.:)