Torkel Mohn
Veldig fornøyd med å ha Mohn som min fastlege. Jeg går sjelden til lege, så når jeg først går forventer jeg å bli tatt på alvor. Dette føler jeg Mohn gjør.
Ellers fremsto han imøtekommende og samarbeidsvillig. Fikk svar på en profesjonell måte på de spørsmålene jeg hadde, og han undersøkte raskt og effektivt dersom dette var nødvendig. Timen var raskt over, uten at jeg fikk inntrykk av at han stresset eller hadde dårlig tid. Han tok seg tid til meg. Veldig fornøyd!
de beste legen jeg har hatt så langt, da han tok mine problemer på alvor og ga meg noen gode råd, som ikke gitt direkte på sykdom, men søknader jeg måtte sende senere ifht min ulykke i håp om erstatning osv.
Synd jeg ikke kunne få han med meg på flyttelasset!
Jeg er dessverre nokså enige med den foregående vurderingen. Han er ganske opptatt av sitt image, og problemene mine ble bagatellisert med en uforskammet bemerkning.
Jeg har dessverre en negativ opplevelse av å gå til Mohn. Det starter allerede i det jeg kommer inn på kontoret hans og han sitter henslengt i kontorstolen sin, noe som på meg oppleves respektløst, at han er mer opptatt av å ha et "hipt image" enn å fremme tillit og følelse av at han er interessert i hvorfor jeg er kommet. Jeg opplever å ikke få sagt det jeg har planlagt å si før jeg blir avbrutt, og at mine problemer og bekymringer blir bagatellisert og kostet under et teppe. Han er derimot veldig åpen for å henvise videre til spesialister, men han gir inntrykk av at det slett ikke er nødvendig. Hver gang jeg går derfra er det med gråten i halsen. Har nå byttet fastlege.
Torkel har vært min fastlege i 13 år og jeg er utrolig godt fornøyd. Han er til stede og dedikert. Han viser ekte engasjement for pasientens situasjon. Han er dyktig faglig, og også en god psykolg. Han kan kunsten å ta alle "katastrofer" ned på et håndterbart nivå. Han har godt humør og er humoristisk. Jeg er alltid i godt humør når jeg forlater kontoret hans.