Nina Reimers
- Allmennmedisin
- Indremedisin
I left the hospital depressed till today , feeling helpless not able to get help
Because of her not trying to do tests or listen, definitely never visiting again
Har aldri opplevd en så lite hjelpsom lege. Vært der to ganger og gått ut av kontoret på gråten begge gangene. Null kunnskap om kroniske sykdommer og får pasienten til å føle seg dum. Hun har ingen hjelp å komme med på dette feltet. Absolutt ikke til å anbefale og kommer selv aldri til å dra tilbake.
Nina er en utrolig dyktig lege, som alltid gir en følelse av at hun forstår og vil ditt beste, i tillegg til at det er tydelig at hun innehar mye kunnskap. Vil absolutt anbefale henne!
Jeg hadde Nina Reimers som lege de årene jeg bodde i Trondheim, og jeg var meget fornøyd. Jeg hadde ikke de veldig store medisinske utfordringene, men de gangene jeg var der opplevde jeg å bli tatt på alvor og at Reimers lyttet til hva jeg hadde å si og henviste meg videre ved behov. Anbefaler henne på det varmeste. Hun er dessuten veldig hyggelig.
En fantastisk lege, som er veldig engasjert, bryr seg og ønsker å hjelpe, henviser gjerne til andre instanser om det trengs, kan gå så lang å sei at ho har reddet livet mitt !