Nina Reimers
- Allmennmedisin
- Indremedisin
Jeg er meget misfornøyd med at jeg aldri får den hjelpen jeg ønsker. Det er også vanskelig å få sykemeldinger når man trenger det..!
Nina _Rejmers er svært dyktig. Jeg har opplevd en glipp, som var litt alvorlig for meg og det var at mine papirer ble sendt til min arbeidsplass gjennom en feil. Samtidig var dette ikke noe som hun på noen måte frakrev seg ansvar for selv om det åpenbart også kan tilskrives svært uheldige sammenblandinger og utydeligheter fra min arbeidsplass, Trondheim kommune. Jeg har fått svært verdigull hjelp fra hele dette senteret.
Nina Reimers er en dyktig lege, som kan og kommunisere og kjenner mennesker så vel som medisin. Hun har vært lege til barna mine, og jeg har stor tillit til henne. Hun forklarer hvordan hun tenker og hvilke behandlingsalternativer som eksisterer slik at du ikke bare er underlagt den behandling som eksisterer. Med barna er hun svært dyktig og har ingen problemer med å få deres tillit. I vanskelige saker setter hun av ekstra tid slik at man skal få tid til å luftet hele problemstillingen, og man får aldri følelsen av hun har det travelt med å komme seg videre til neste pasient.
Jeg skulle gjerne kommet med innspill på hva som kunne være bedre, men det måtte være at det ikke finnes flere av henne.
Nina er den beste fastlegen jeg kunne fått. Da jeg ble dårlig tok hun raskt de testene som måtte tas og henviste meg til en spesialist, dette bidro til at jeg fikk min diagnose i rekordfart. Nina tok meg seriøst med en gang, og jeg følte meg virkelig hørt. Jeg føler hun har en bred kunnskap om mageproblemer og min kroniske sykdom. De gangene jeg ikke føler at legene på St. Olavs gir meg en tilstrekkelig forklaring, kan jeg derfor alltid dra til henne for å få svar på mine spørsmål. Hun kommuniserer også godt med sykehuset, det blir derfor sjeldent uenighet blant legene mine om min videre behandling.
Hun har bidratt til at hverdagen min blir enklere å takle, både med tanke på skole og jobb. Hun er en svært hyggelig dame, som alltid tar seg god tid til meg og jeg føler virkelig at hun lytter.
Sjøsiden legesenter er rent og fint, med en hyggelig betjening.
Jeg kan trygt anbefale henne videre til andre.
Hun er veldig blid og hyggelig.. Men kan ingenting innen psykitri. Sier hun tror på deg, men beviser gang på gang det motsatte. Flink til å undersøke hvis det er noe fysisk. Men finner hun ingenting. Så er det ikke noe hun kan gjøre. Likens med blodprøver. Viser de ingenting så er hun ferdig med saken. Jeg føler jeg må finne ut av selv hvor jeg kan få hjelp. Men jeg er ingen lege. Jeg stoler på henne og tror hun vil meg det beste,men føler hun kan får lite.De i resepsjonen er veldig blide og snille. Hun har kunnet vært flinkere ti lå forklare om sykdommer slik at en føler det er sant. Og hvis hun ikke finner noe kunne hun heller snakke å prøve å finne best mulig løsning.