Marit Rønne

Sjømannslege

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Idungården Legesenter DA Telefonnummer73 83 36 1073 83 36 ...
Olav Tryggvasons Gate 24C 7011 Trondheim
Marit Rønne er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Marit Rønne

Ubehagelig!

Fastlege Marit Rønne har skuffet meg veldig. Hun ser ikke enkeltindividet og sier rett ut til meg at helsa mi er "buisness" for henne. Jeg synes dette er meget uprofesjonelt og holder ikke mål når det gjelder å ivareta helse. Hun er ikke verdig å være min fastlege.
Er dette bærekraftig utvikling?

Selv er jeg utdannet Tankefeltterapeut og har mange års erfaring som Miljøterapeut/ PsykiatriTrondheim Kommune.

Tøff og ærlig

Dette er ei dame du må lære deg å forholde deg til. Hun er tøff og kan virke kald, men hun er ikke det. Hun bryr seg om meg, husker meg og tar seg tid til å prate med meg. Hun er tydelig og gir gode konkrete råd. Ingen «kjære mor», men det trenger jeg heller ikke.

Seriøs og effektiv

Jeg kom rett til timen og hun begynte å stille spørsmål med en gang. Jeg opplevde henne som en effektiv lege og med omsorg for meg som pasient. Hun lyttet når jeg snakket, og undervurderte ikke problemene mine.

Ubehagelig opplevelse

Jeg følte meg krenket over hennes negative tone og formidling, og følte meg ukomfortabel i samtale med henne. Jeg ble ikke betrygget av legen min - noe som jeg setter pris på.

Første gang opplevde jeg ikke noe problematisk ved legetimen, men i ettertid følte jeg at hun manglet kompetanse på mitt problem.

Siden hen har det ikke vært noe konstruktiv tilbakemelding eller formidling fra hennes side. Jeg håper hun kan forbedre hennes formidling til hennes pasienter for å oppnå bedre tillit de.

Himler med øynene og tar deg ikke seriøst

Har vært hos henne tre ganger så langt og har absolutt ikke hadd noen god opplevelse med henne. Stressa og sur lege som ikke tar problemene dine seriøst og som himler med øynene når du forteller at noe er galt. Jeg går jo til legen når noe er galt og har en dårlig følelse, men drar fra legen med en enda dårligere følelse.

En av gangene jeg var der hadde jeg fire småting jeg ville ta opp og som kanskje hun hadde noe løsning på, og ved mitt andre problem hvor jeg måtte måle blodtrykket, rakk jeg ikke å ha på meg genseren og yttertøyet igjen før hun kjørte kortmaskinen opp i trynet på meg og sa hade, og da hadde jeg fortsatt noen ting jeg ville fått hjelp med.

Utrolig kald og utrivelig dame. Prøver å tenke på noe positivt å slenge med her, men kan ikke finne en eneste ting.

Bytter fastlege i dag og håper jeg får plass hos noen andre fort, så jeg slipper å risikere å måtte dra hos henne igjen om noe plutselig skulle haste.