Unni Britt Velle Sørli

Allmennmedisin

Autorisasjon (1989)

Unni Britt Velle Sørli er en av 14 fastleger i Ås

Siste vurderinger av Unni Britt Velle Sørli

Mangler empati og analytisk evne

Har vært hos denne legen, og har alltid blitt møtt med arroganse, nedlatende blikk og liten vilje til å imøtekomme meg som pasient. Ved to anledninger har jeg måttet dra til legevakten for å få adekvat hjelp. Jeg kan ikke tenke meg å gå til denne legen igjen.

Arrogant og uempatisk

Har prøvd denne legen en stund. Leste om henne her, men tenkte kommentarene var fra folk som ikke hadde fått viljen sin. Jeg tok feil. Denne legen er virkelig så ille som beskrevet, om ikke verre. Hun har null respekt for pasienter og ser på deg med et kaldt, uinteressert blikk. Noen ble lege fordi de er oppriktig interessert i å hjelpe. Her har agendaen vært noe helt annet. Styr unna, om du ikke ønsker å bli behandlet som nettopp et menneske og ikke et objekt som genererer millionlønn!

Det er i tillegg KOMPLETT umulig å nå legekontoret per telefon. Den er stort sett alltid stengt, og de få gangene den er åpen er det ingen som svarer. Fastlegeforskriften sier at man bør ha svar innen to minutter. Jeg har ventet over en time uten å få svar. Uholdbart og noen bør ta en nærmere sjekk av dette kontoret.

Veldig fornøyd!

En god fastlege som jeg kan anbefale. Hun lytter og er til å stole på. Hun er korrekt, aldri forsinket til avtalt time og svarer på e-konsulatsjon utenom arbeidstid. Synes hun får ufortjent dårlig score her inne. Jeg har hatt henne som fastlege i mange år.

Trygg og dyktig

Jeg er fornøyd med dr Sørli som fastlege. Hun tar meg alvorlig når det trengs, og hjelper meg med å roe ned når det ikke er fare på ferde. Alltid ledig time på dagen om det er noe som haster, og svarer raskt på e-konsultasjoner.

Velfortjent karakter 2!

Legen har ingen evne til å lytte til pasienten og avfeier diskusjoner med at det er hun som er legen. Virker ikke godt oppdatert medisinsk og har fokus på å ta betalt for alle tjenester, inkludert å videresende prøveresultatene og epikriser. Unngå hvis mulig.