Sverre Sande
Jeg byttet til Sverre for 5-6 år siden fordi min gammle lege ikke tok meg seriøst nok og hadde alltid veldig dårlig tid.
Sverre har hjulpet meg med så og si alle helse problemene mine og jeg
er svært fornøyd.
Synes han er grundig og virker som han er veldig oppdatert.
Sande er veldig grundig og engasjert, og jeg er svært godt fornøyd med ham som fastlege for vår familie. Legesekretærene er også svært hyggelige, og tilbyr alltid timer på kort varsel når det haster. Dette er spesielt viktig for oss med små barn som ofte trenger legetilsyn.
Jeg skiftet fastlege til Sverre og må si at jeg er godt fornøyd med han. I tillegg får jeg inntrykk av at han er litt mer personlig interessert/engasjert i hva jeg har å si enn det andre leger har vært. Har alltid følt meg ivaretatt hos Sverre.
Han er mild, forståelsesfull, og anerkjenner smertene jeg har hatt ved diverse tilfeller, og de følelser som jeg betror han nå i ettertid. Han virker genuint interessert, er lett å stille spørsmål, be om henvisning og prøver og respekterer de valgene jeg tar. Han, som alle andre leger, tror jeg, har knapt med tid og skriver noen ganger på tastaturet mens jeg snakker, men han lytter. Han er grundig når han skriver og stiller spørsmål for å gjøre god dokumentasjon, noe jeg setter pris på.
Opplever at det er svært vanskelig å få time, det virker som at Sande er mest opptatt av å ha så mange pasienter som mulig for å få så stor lønn som mulig.