Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ringve Legesenter
Svært dyktig, omgjengelig, profesjonell og trygg lege.
Lege: Dag Blix-Nilsen SkrevetDag har faglig kunnskap og evne til forståelse langt ut over det mine tidligere fastleger har utvist. Etter mange år med en fysisk skade som var vanskelig å diagnostisere (med tidl. fastlege), og ved psykiske plager, kunne Dag sette riktige diagnoser/anbefale hjelpetiltak/henvise. Jeg har uten unntak fått helt riktig behandling hos ham. Han er en lyttende lege som tar pasienter på alvor, og føles veldig trygg å snakke med og bli undersøkt av. Ventetid på legekontor er å forvente - jeg synes dialog og timebestilling via HelseNorge fungerer godt.
Lyttende og kunnskapsrik
Lege: Dag Blix-Nilsen SkrevetOpplever han alltid som lyttende til hva jeg som pasient kommer med, og han undersøker og er alltid behjelpelig.
Anbefaler han absolutt som fastlege - veldig flink!
Ufin og ovenpå
Lege: Marthe Kjeldstad SkrevetHar gått til henne ved et par anledninger ved fravær av min egentlige fastlege, og jeg har aldri blitt møtt på en så nedverdigende og ufin måte av en fastlege tidligere.
Ved første anledning tenkte jeg hun kanskje hadde en dårlig dag, men da hun oppførte seg like usmakelig gangen etter jeg var så uheldig å få henne, følte jeg at jeg måtte gi en tilbakemelding.
Lytter ikke til hva som egentlig er problemet, og vil heller sende deg hjem uten noe hjelp eller undersøke helt irrelevante ting i stedet for å gi behandling for det egentlige problemet.
Virker helt uforstående til at de fleste har andre ting å fare med på dagtid enn å dra frem og tilbake til legekontoret, og til at man ønsker hjelp med å få bukt med det som faktisk plager deg.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Dag Blix-Nilsen SkrevetDette er den beste legen jeg har hatt, han lytter, er god i jobben sin, trygg å dyktig lege.
Hatt han i flere år.
Beste legen
Lege: Even Mork SkrevetJeg har enda ikke opplevd noe negativt med denne legen. Tålmodig, snill, forståelsesfull og tar seg tiden som trengs.