Ronny Skille
Ronny Skille er en lege som tar seg tid, selv under tidspress. Positivt er det: Han gir anbefalinger samtidig som han spør: "Hva tenker/ mener du"Skille er den første legen som har ringt meg privat. "Jeg tenker dette er bra for deg. Hva synes du?"
Heldig er jeg som fikk ham som fastlege.
Har hatt Dr. Skille som fastlege i flere år. Har nylig byttet, men synes han fortjener en omtale. Selv om han kan oppfattes som ganske monoton, er han en nøye og sympatisk lege. Den eneste grunnen til at jeg bytter er at jeg har fått ny lege vesentlig nærmere der jeg bor, som også skal være veldig flink.
Svært behagelig fremtreden. Lytter, tar seg tid og er grundig. Bedre fastlege har jeg aldri opplevd.
Føler alltid å ha blitt nøye og godt undersøkt/behandlet . Følger pasienten godt opp. Sender alltid brev med prøvesvar hurtig noe som oppleves bra.
Føler meg heldig som har Ronny Skille som fastlege !
Veldig fornøyd. Han lytter til meg og er nøye med utredning. Veldig rolig og behagelig å forholde seg til. Man føler seg respektert og tatt vare på.
Forklarende, hyggelig og tok seg svært god tid. Følte meg forstått og ivaretatt. Jeg anbefaler han som fastlege.