Siri Valle Straum
Siri har vært min fastlege i noen år nå. Hun er kjempe dyktig, og tar virkelig pasienten på alvor. Utrolig glad for å ha en så kompetent lege!
Siri er fastlegen som har både faglig tyngde og empati i rikt monn. Som pasient merker man at hun ikke tar snarveier, hun er alltid grundig og profesjonell, forklarer alt på en forståelig måte og er aldri nedlatende. Håper å kunne ha henne som fastlege resten av mitt liv!
Jeg har hatt Siri som fastlege gjennom mange år med alvorlig sykdom, og hun har reddet livet mitt ved å ta meg seriøst i kritiske situasjoner mer enn en gang. Hun tar seg ALLTID tid og strekker seg LANGT for å hjelpe meg. Kunnskapsrik, menneskelig, rolig, omsorgsfull, forståelsesfull og meget dyktig. Dette er en fastlege det føles VONDT å bytte fra pga flytting.
Legekontoret i seg selv er også helt fantastiske og de strekker seg alle lengre enn normalt for å gi hjelpen jeg trenger.
Siri er den absolutt beste fastlegen jeg har hatt, og den eneste jeg faktisk har vært 100% fornøyd med. Hun tok seg alltid god tid til å lytte, hun var svært forståelsesfull og virket å være flink i faget sitt.Måtte dessverre bytte fastlege når jeg flyttet, noe jeg er utrolig lei meg for.
Flott lege som hele familien bruker. Enkel og god å snakke med, tar deg på alvor og hører på det du har å si!