Mona Størseth

Autorisasjon (2009)

Venteliste

37 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Mathesongården Legesenter Telefonnummer73 87 04 8073 87 04 ...
Olav Tryggvasons gate 14 7011 Trondheim
Mona Størseth er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Mona Størseth

Værste fastlege jeg har hatt.

Første gang jeg fikk time måtte jeg vente i en time. Så viste det seg at de hadde skrevet feil på melding. Var dagen etter jeg hadde time. Da måtte også vente i en time. Da fikk jeg påvist bronkitt for tredje gang. Jeg spurte om det kunne være noe annet, som f.eks lungebetennelse. Da sa hun at det kunne det være. Men ville ikke undersøke det noe nærmere allikevel. Ble ikke bedre, så fikk en ny time uka etterpå 13.50 kom 10 min før. Måtte vente helt til 15.50 før ei sykepleier kom og lurte på om jeg hadde time. Da hadde jeg tilogmed sagt ifra en time tidligere. Det viste seg at hun hadde glemt at jeg hadde time. Fikk en beklagelse og slapp og betale for timen. Sist uke fikk jeg lønning. Viste seg at hun hadde glemt 2 dager på sykemeld. Måtte selvsagt inn til time for å ordne opp i det. Etter at hun satt og indirekte sa at det var min feil at hun ikke tok med de dagene. Da jeg ikke hadde sagt at jeg startet sykefraværet tirsdag og ikke torsdag da jeg fikk time. ( bestilte time onsdag). Og fortalte at jeg ble syk mandagskveld. Etter hun hadde skrevet ferdig tilbakedatering av sykemeld. Kom hun fram med betalingsterminalen. Da sa jeg at jeg ikke ville betale for timen, da hun hadde gjort en feil. Men det hadde hun ikke gjort. Da sa hun at hun ordrett ( jeg gidder ikke og diskutere 136 kroner) og sa at jeg ikke kunne forvente og slippe og betale hver gang jeg var der. Hun ble skikkelig forbanna. Prøvde og prate diskutere normalt med hun. Med det var ikke på tale . Hun ville bare at jeg skulle gå. Sa at jeg syntes det var drøyt og at jeg var misfornøyd med oppførselen hennes og at all den ventetiden jeg hadde hatt for ett par timer. Da sa hun at hun hadde beklaget sist gang og at jeg slapp og betale . Så det var langt på nær synd på meg! Da fikk jeg nok og sa at je kom til og bytte fastlege. Helt greit sa hun. Så jeg sa ha en videre fin dag og gikk.

Stressa

Var inne i 10 minutter, følte ikke hun hadde tid til å høre på meg. Deretter ba hun meg ringe på å minne henne på at hun skulle skrive henvisnig til spesialist (fordi "leger var mennesker de å"?) Så fikk jeg regning på henvisningen jeg måtte ringe å minne henne på. Det er første gang jeg har byttet fastlege, å kjenner jeg angrer meg allerede:/ Man burde få en følelse av at legen er intr å høre på deg når du kommer.

Moderat kvalitet

Hun er stressa og det gir uttrykk i hennes praksis. Typisk legesyndrom, god i faget, ikke så god på å møte pasienten. Man får inntrykk av at man samlebåndbehandles.

Veldig hyggelig

Hun tar seg alltid god tid, og lytter til hva jeg har å si. Hun spør for å få et bredere innblikk i problematikken. Hun er forståelsesfull!

Blodprøve- og EKG-damene er også veldig greie!

Bra, men ikke topp

Føler jeg får bra kontakt og oppfølgning når jeg har time, men ble lovet oppfølging via telefon i etterkant som ikke helt holder mål. Skjønner at leger har hektiske dager, men kan derfor ikke gi full score.