Ørjan Sæknan

Autorisasjon (2004)

Venteliste

17 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Risvollan Legesenter AS Telefonnummer73 84 48 8073 84 48 ...
Ingeborg Aas veg 4 7036 Trondheim
Ørjan Sæknan er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Ørjan Sæknan

Skuffende

Har hatt Ørjan som fastlege i mange år. Han har henvist meg videre ved behov for utredninger, så opplevde at han var en god fastlege.
Helt til jeg for første gang i livet hadde behov for sykemelding for svært gode grunner. Jeg ble møtt med arrogansen og ingen forståelse. Opplevde at han ikke lytter til hvordan jeg hadde det. Det skinner gjennom at han som fastlege er meget tilbakeholden med å sykmelde. Følte meg utrolig liten og ble snakket ned til.
Ble ganske satt ut og skjønte ingenting. Endte med angst for å bestille meg ny time når situasjonen ble enda verre. Ventet på ny fastlege.
Gikk i en uholdbar situasjon fram til fastlegebytte.

Hyggelig og empatisk fastlege!

Hadde han i et par år i Trondheim under studier, og må bytte grunnet flytting. Jeg byttet fastlege et par ganger under studiene da jeg var lite fornøyd. Leger på leger som ikke ordentlig lyttet til det jeg sa, og ikke tok meg på alvor. Ørjan derimot har vært den første legen jeg noensinne kan si meg godt fornøyd med, og som jeg skulle ønske jeg kunne ha videre!

Fra første time følte jeg meg lyttet til og respektert, uansett hva det var. Han er flink med ord, og han prøver sitt beste på å finne ut av problemene. Han tar tiden til deg, og tar deg på alvor.
Han er dessuten også en morsom fyr som fort kan dra på smilebåndet ditt, til tross for hvor alvorlig han tar deg!

Ventetid har variert, og noen ganger kan jeg få time nesten på dagen og andre ganger må man vente litt. Men likevel tror jeg man må forvente seg en liten kø, og jeg har opplevd fastleger med langt lengre ventekø enn Ørjan.

Anbefaler på det aller sterkeste!

Fantastisk fastlege!

Føler meg godt ivaretatt hos Ørjan. Mitt inntrykk er at han er faglig dyktig og svært kunnskapsrik. Ærlig i sine tilbakemeldinger, samtidig som han er god til å lytte.

Føles trygt å ha Ørjan som min fastlege.

Lyttende, empatisk og dyktig lege!

Har hatt Ørjan som lege en liten stund og er veldig fornøyd! Grunnet mye flytting har jeg hatt flere ulike fastleger, og ingen har kunnet måle seg med Ørjan. Han tar seg tid, lytter og tar deg på alvor. Han følger opp prøver o.l. og henviser til spesialist hvis behov. Jeg har følt meg veldig trygg og ivaretatt hos Ørjan. Han har glimt i øyet og har humor, samtidig som han er en seriøs og dyktig lege. Anbefales på det sterkeste!

Meget fornøyd

Ørjan Sæknan er en kunnskapsrik å hyggelig Doktor å snakke med,beste fastlegen hvis du har tunge psykiske lidelser.