Snorre Osmund Bjaanæs
Meget fornøyd med Dr. Bjaanæs som min lege. Alltid i godt humør og har vert stor pådriver for å få meg av medisiner som har hvert ødlegende for mitt liv. I dag etter att jeg har hvert pasient oss han i noen år har jeg det mye bedre i livet. Veldig forståelsesfull hvis man er ærlig og forteller om problemene man har. Raske svar ved bruk av helsenorge.no og damene på forværelse er veldig trivelige og hjelpsomme.
Jeg syntes han er utrolig dyktig . Så dyktig at jeg ønsket at mine barn fikk han som fastlege også . Vi er utrolig fornøyd . Og anbefaler han til andre.
Har hatt Snorre i noen år nå, og jeg er super fornøyd. Han tar seg god tid , han kan sakene sine og jeg får alltid time på dagen. Han er en direkte person , så om du ikke liker det kræsjer det kanskje. Jeg har en reise tid på 30 minutter, men kommer aldri til å bytte .
God humor har han også :)
Har tidligere gått til Snorre, men byttet etter første besøk. Legen virket fullstendig misfornøyd med jobben sin, og var ikke interessert i å hjelpe. Etter min mening egner ikke denne personen seg som fastlege. Besøket mitt hos Snorre var såpass negativt at jeg byttet lege etter første besøk. Er knallfornøyd med legen jeg har nå.
Har hatt Snorre i 2 år. Startet hos han med alvorlig sykdom, som han har tatt på alvor. Bryr seg og er opptatt å ta vare på mine rettigheter. Veldig fornøyd. Lyttende..