Kjersti Strømmen
Gir lite/ingen informasjon, kommer for sent, lite imøtekommende og kan virke uhyggelig. Jeg kjører heller en time ekstra for å komme til en annen lege
Jeg har en kronisk sykdom som krever mye av meg, men enda mer av min fastlege for å navigere rundt i HelseNorge. Dette har hun stålkontroll på og jeg opplever at min behandling er viktig for henne.
Hvis jeg skal nevne et forbedringspotensiale må det bli ventetiden.
Er du på utkikk etter en solid lege - kan jeg anbefale Dr. Strømmen på det varmeste.
Veldig flink lege som lytter til deg og gir deg god behandling. Veldig fornøyd og kommer ikke til og skifte fastlege. :) :)
Skulle vært bedre til å lytte , det kan faktisk hende at pasienten har noe fornuftig å komme med. Kan til tider være for nedlatende.
Utrolig kjekk lege som virkelig kan sine ting. En får en god forklaring på det spørsmål en måtte stille i forhold til sin sykdom/problemstilling som en kommer med. Legen er veldig i møtekommende,viser empati . Synes legen min er god til å stille de rette diagnosene og en får rask behandling både på prøveresultat og event. ny time.
Skulle ønske det var flere som var som min lege.