Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lade Legesenter AS
Meget god, trygg og omsorgsfull
Lege: Tomas Berg SkrevetKjempe trivelig, kunnskapsrik og sympatisk fastlege. Er veldig fornøyd og anbefaler på det sterkeste! Han bryr seg om deg og ønsker ditt beste. Hadde han ik vært fastlegen min ville jeg hatt ham som kompis!
Trygg, snill og omtenksom lege!
Lege: Torunn Wigum Frøseth SkrevetTorunn er den beste legen jeg noen gang har hatt. En utrolig hyggelig lege som hører på deg og tar seg tid til deg. Meget flink med gravide og med kvinnehelse.
Flott lege
Lege: Tomas Berg SkrevetHar hatt Tomas i mange år, opplever ham som grundig og fin lege. Lytter til pasienten og er imøtekommende. Anbefales på det sterkeste.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Kjersti Strømmen SkrevetHar vært hele familiens fastlege i mange år.
Hun undersøker alltid, tar prøver og henviser dersom hun mener det er nødvendig. Tar oss alle på alvor, føler oss trygge på at hun kan faget sitt.
Anbefales.
God på kvinnehelse!
Lege: Torunn Wigum Frøseth SkrevetDette er den beste legen jeg har hatt, og jeg har vært innom mange! Legen er veldig opptatt av at jeg skal få den hjelpen jeg søker, og hvis det har vært problemstillinger som legen ikke kan svare på selv, så ble jeg alltid henvist til andre instanser/fagfolk for å få hjelp med det jeg trengte. Her spesielt innenfor kvinnehelse, noe som mine tidligere leger aldri gjorde grunnet lite kunnskap om kvinnehelse. Hvis jeg ikke fikk svar på det jeg trengte hos de jeg ble henvist til, ga Frøseth aldri opp, og sendte meg til nye fagpersoner. Legen er årvåken, lyttende og tok meg alltid på alvor. Synd jeg måtte flytte til en annen by og miste denne legen..