Torfinn Endresen
Tilleggskompetanse
Føler meg hørt og sett som pasient. Grundig i sine undersøkelser, og tar heller en prøve for mye enn en for lite.
Også flott oppfølging av mine to barn.
Torfinn kan jeg på det varmeste anbefale! Har hatt han som fastlege i 10år snart hvor han møter meg som pasient i en helhetlig personsentrert pleie ved vært møte. Jeg opplever at han tar seg tid, er nøye, presis og medmenneskelig i de vurderinger som har vært gjort opp mot min helse. Trygghet, kunnskapsrik, kompetanse, løsnings orientert og medmenneskelig er ord jeg assosierer med Torfinn.
Familien min har hatt Torfinn som lege i generasjoner. Barn, barnebarn, alle har Endresen.
Han er utrolig flink, føler aldri at han ikke "har tid" til å lytte på deg. Ingen mistanke er for dum. Kunnskapsrik, dyktig, letter alltid på humøret når man er bekymret.
Jeg sier det, familien sier det, alle jeg vet som har Torfinn Endresen sier det: Han er uten tvil den beste legen vi har hatt.
Dessverre litt vanskelig å få tak i, grunnet hans dyktighet og etterspørsel er han en veldig opptatt mann.
Har hatt 5 leger i Bodø og aldri møtt noen som tar meg så seriøst som Torfinn.
- Imøtekommende og lytter.
- rask på å finne løsninger basert på kunnskap
Eneste minus er lang ventetid på time i perioder.
Veldig tillitsvekkende lege, som jeg føler tar meg seriøst. Han tar også psykiske plager alvorlig og hører på det jeg har å si.
Hele familien på fire har samme fastlege, og jeg synes det virker som at vi er mer enn et tall i rekka. Jeg fikk tidlig stilt en diagnose det tydeligvis, vanligvis er vanskelig å finne, fordi han så det i sammenheng med langvarig "søk og feilsøk" hos min far.
Han er rask med tilbakemeldinger på blodprøver, røntgen etc, og ekstremt rask med tilbakemelding når man bestiller resepter på nett.
Han er lett å prate med, og hans humoristiske sans letter humøret, uten at konsultasjonen føles useriøs. Det virker virkelig som at han vil pasientens beste (som jo egentlig er en selvfølge selvsagt), men jeg synes det er verdt å nevne likevel.
"Problemet" er jo bare at det tydeligvis er flere som føler det slik, sånn at timelistene kan være ganske fulle.
Fin fyr.