Ghasem Fard-Hassaninia
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Kom inn akutt.
God hjelp!
Tok meg på alvor, ga meg medisiner som funket fort.
Flink med ASTMA. Tok astmaen alvorlig da jeg kom inn med bronkitt. Tok seg god tid selv om at han var veldig travel.
Effektiv.
For min del fungerer det veldig bra med en lege som er konkret, direkte og som har humor på ulike ting. Henviser raskt ved behov, er tydelig og gir gode råd. Jeg føler meg godt ivaretatt.
Mye borte, virker uinteressert og bestilt time medio April 2020 er enda ikke besvart.
Problemer med å håndtere diverse livsstilssykdommer, og har vanskelig for å stole på pasient.
Så meg derfor nødt til å bytte fastlege for i det hele tatt om mulig å få hjelp.
Opplevde han som autoritær og lite lyttende. Det virket ikke som at han hørte på det jeg hadde å si og det jeg prøvde å formidle.
Har livsstilsykdommer som krever kontakt med fastlege minst 4x i året. Generelt god tilgjengelighet for timebestilling innenfor to uker horisont - og kortere når nødvendig.. Balanserte tilbakemeldinger/oppfølging på nødvendig medisinering og krav til egen oppfølging. Forklarer på en forståelig måte resultat av prøver og videre oppfølging - inkludert hva jeg selv må vektlegge og sjekker/følger opp dette ved neste konsultasjon. Noen ganger er han tydelig preget av en hektisk dag, men da er det bare å spørre når det går litt "kjapt i svingene". Totalt meget godt fornøyd med Ghasem som fastlege.