Godwin Chimezie Onuegbu
Chime er en faglig dyktig lege som har veldig gode kommunikasjonsevener. Anbefaler han på det sterkeste.
Tar imot deg med et smil, husker deg og har tid til den lille ekstra praten. Er det noe han er usikker på så ringer han en spesialist med én gang. Flott oppfølging og fantastisk god lege! Noe forsinket til tider, men han gir deg den ekstra lille oppmerksomheten og ser deg for den du er. Anbefales på det varmeste!
Han er en veldig flink lege som bruke tid å sjekke ut hva som er galt med deg eller problemer i forhold til sykedomen.
Han bruker medisinsk kunnskap og empati.
Tok tak i mine problemer omgående og gjorde grundig undersøkelse og testing.
Rekvirerte omgående videre undersøkelse hos spesialist og tok nødvendige bloprøver.
Chime (Godwin Chimezie Onuegbu) er fastlegen min og til familien min siden 2012. Han er faglig dyktig, engasjert, ansvarsbevisst og bryr seg for pasienten. Chime er veldig god til å lytte, skjønner hva som bør undersøkes, forklarer alt, henviser til spesialist ved behov og sørger for at pasienten får riktig behandling. Jeg har anbefalt Chime til venner og alle har vært veldig fornøyd! Han er en lege å stole på!
Før var det litt vanskelig å kommunisere med legesenter på telefon, men nå med pasientsky har det blitt veldig lett, og man får time uten å måtte vente lenge. Ved akute situasjoner kan man få time samme dag vanligvis.