Eva Lise Wendt
Bytter aldri lege , er veldig fornøyd.Får time når jeg trenger det , lytter, behagelig. Har brukt denne legen i mange år.
Opplever Lise Wendt som en meget god allmennlege, dyktig og effektiv. Hun er flink til å lytte og tar meg på alvor. Hun kommer også med gode råd og er ikke motstander av å videresende pasientene til spesialister ved behov. Anbefales!
Meget hyggelige og bilde damer i resepsjonen også!
Lise har vært min fastlege i alle år, og hun er den tryggeste og flinkeste legen jeg kjenner til.
Hun er dyktig i sitt felt, og får meg alltid til å føle meg trygg. Selv om hun er populær, og ofte har mange pasienter som venter, så føler jeg at hun hører etter og "ser" pasienten.
Anbefales på det sterkeste - for alle aldersgrupper!
Hun er rask, effektiv og imøtekommende.
Jeg er veldig fornøyd og anbefaler henne!
hun bryr seg om sine pasienter.
En flott lege jeg stoler 100% på. Lyttende og full av omsorg. Dyktig og ser hele mennesket - somatiske lidelser og sammenhengen mellom denne/disse og psykiske lidelser.
Rekvirerer videre undersøkelser raskt. Følger deg opp. Legger timer til rette hvis det er nødvendig - slik at du slipper å vente (før/etter alle de andre pasientene).
Tilgjengelig - alltid mulighet for hastetime hvis det trengs.
Kan tidvis være forsinkelser - tenker at det må være sånn - jeg får jo også ekstraservice hvis det trengs - når jeg må vente litt - er det nok andre som har trengt litt ekstra.
Fantastiske legesekretærer. Hyggelig stemning.
Kunne ikke fått en bedre lege.