Anita Hilde Jakobsen
Har hatt Anita som fastlege i 23 år og har alltid opplevd henne som grundig og flink. Hun tar heller flere prøver enn hun trenger, enn for få. Når det har vært noe å følge opp, så gjør hun det. Hun har alltid tatt meg på alvor, og undersøkt - og funnet - alternativer til medisiner når det har vært nødvendig. Jeg opplever henne som effektiv og direkte også, og det setter jeg stor pris på, for jeg er ikke hos legen for å koseprate. Det er også verdifullt å ha samme lege i så mange år, selv om jeg ikke er der så ofte.
Ovenfra og ned holdning, prater deg i kjeften, flirer av deg, eier ikke sympati, frekk, virker ikke interessert i å hjelpe. Kanskje på tide å pensjonere seg.??
Kom til henne pga fastlegen min hadde ferie, følte meg svært godt mottatt og ivaretatt. Ble tatt på alvor og henvist videre.
Værste legebesøket jeg noen gang har hatt. Ble ledd av når jeg forklarte problemene mine og ble bare avbrutt, så fikk ikke fortalt på en ordentlig måte hvordan jeg hadde det. Virkelig en ovenfra og ned person som ikke klarer å vise omsorg.
Er i tillegg gravid, og det at problemene mine blir ledd av og sett lett på er en skam.
Det siste jeg sa når jeg gikk ut av kontoret var om jeg virkelig skulle gå å ha så vondt, ble da møtt med at ja sånn er det bare, så åpnet hun døren og geleidet meg ut.
Ble en tårevåt stund i bilen og bytte av legekontor etter dette.
Veldig grei lege og er til å stole på. Gjør jobben sin perfekt og hjelper meg alt jeg lurer på eller trenger hjelp til