Leena Marjatta Junttila
Leena har et rolig og behagelig vesen. Hun er oppmerksom og lyttende ovenfor pasienten, og stresser ikke. Hun virker faglig oppdatert, men er det noe hun er usikker på, sjekker hun det opp. Hun er også rask å henvise videre ved behov. Jeg er glad for at jeg har Leena som fastlege:-)
Fikk henne som fastlege etter å ha byttet lege. Hun tar meg alltid på allvor, er flink til å lytte og kommunisere, og samtidig kommer fort til sakens kjerne (hva hun kan gjøre for meg). Jeg opplever henne som faglig oppdatert og erfaren i yrket. Jeg forlater alltid kontoret med lettet hjerte og litt lettere skritt, uansett hva årsaken til legebesøket var.
Jeg er veldig fornøyd med denne legen. Etter å ha prøvet og feilet i mange år , fant jeg endelig den rette for tre år siden. Anbefales sterkt !!
Har alltid god tid, virker ikke stresset, en god samtalepartner, har god innsikt om sykdommen, kommer med nye ideer til løsninger, engasjert, forståelsesfull, osv. En fantastisk lege!
Har hatt alt for mye kontakt med legen de siste 2 årene pga av en skrantende rygg. Heldigvis har jeg hatt en lege som tar meg seriøst og som hører på meg og gjør det hun kan for at problemene skal løses.
Må også skryte til hele Kaigata Legekontor. Lett å komme i kontakt med og raske på alt man trenger ett legekontor til.