Leena Marjatta Junttila

Allmennmedisin

Autorisasjon (2008)

Leena Marjatta Junttila er en av 90 fastleger i Tromsø

Siste vurderinger av Leena Marjatta Junttila

ok, men fremstår lite empatisk

Hadde henne et års tid, hun virket faglig dyktig, men kanskje litt rask i vendingen noen ganger. Virket veldig saklig og litt distansert profesjonell, men grei nok. Helt til hun gjorde en undersøkelse/behandling på meg som gjorde vondt, da viste hun ikke forståelse/tålmodighet, og det føltes ganske fælt at hun bare holdt på uten å vise noe omtanke eller forsøke å berolige meg. Så jeg byttet lege, kunne aldri tenke meg å gå til henne igjen. Men hun kan sikkert være bra for en som er litt tøffere enn meg..

En flott lege!

Leena har et rolig og behagelig vesen. Hun er oppmerksom og lyttende ovenfor pasienten, og stresser ikke. Hun virker faglig oppdatert, men er det noe hun er usikker på, sjekker hun det opp. Hun er også rask å henvise videre ved behov. Jeg er glad for at jeg har Leena som fastlege:-)

Flink både faglig og medmenneskelighet

Fikk henne som fastlege etter å ha byttet lege. Hun tar meg alltid på allvor, er flink til å lytte og kommunisere, og samtidig kommer fort til sakens kjerne (hva hun kan gjøre for meg). Jeg opplever henne som faglig oppdatert og erfaren i yrket. Jeg forlater alltid kontoret med lettet hjerte og litt lettere skritt, uansett hva årsaken til legebesøket var.

den beste jeg har hatt ..

Jeg er veldig fornøyd med denne legen. Etter å ha prøvet og feilet i mange år , fant jeg endelig den rette for tre år siden. Anbefales sterkt !!

Dyktig og empatisk,

Har alltid god tid, virker ikke stresset, en god samtalepartner, har god innsikt om sykdommen, kommer med nye ideer til løsninger, engasjert, forståelsesfull, osv. En fantastisk lege!