Audun Zapffe
Byttet til denne legen etter å ha flyttet til nærområdet. Hatt lite bruk for hans tjenester, men med to barn har det blitt noe mer og konklusjonen er at vi nå prøver noen andre, kjøre til Volvat har vært løsningen for oss siste gangene.
Zapffe har humoristisk sans, han bør lytte til pasienten og tro på det pasienten sier .
Legen har gitt gode råd og vært åpen for diskusjon og dialog rundt en kronisk og noe komplisert helsesituasjon. Han er åpen for samarbeid med og respekt for mine andre behandleres bidrag. Legen har ryddige rutiner og er orientert på min journal/situasjon og mine problemstillinger. Han har fornuftige bidrag selv om diskusjonen kan bli nokså vidtfavnende. Andre leger kan tilbringe en konsultasjon med stort sett å sitte og se på dataskjermen sin, her erfarer jeg at jeg blir sett, respektert og møtt på en skikkelig måte. Det gjør at jeg blir tryggere på å gi mine bidrag og vurderinger, og at vi har en god og konstruktiv dialog.
Jeg har vært pasient hos dr. Zapffe siden han vikarierte på Løkkegården legesenter.Jeg tror det var i 1994. Han har alltid tid til å lytte.
Ikke heller å forglemme hans kontor/lab. søster.
Hun får det til bli en fornøyese å avgi blodprøver.
har brukt Dr Zapffe nå i 2år og endelig føler jeg meg trygg. Endelig får jeg den verdigheten jeg trenger. Han tar egne valg, lar seg ikke diktere av andre.
Etter jeg byttet fra en nisse av lege i ås får jeg den hjelp å oppfølging jeg trenger :)
Ambefales på det varmeste! Godhjerta doctor......