Glenn Ole Severinsen
Glenn har jeg hatt som lege i nå 20 år, han er ofte brukt og er tilgjengelig, hyggelig og løsningsorientert, han hjelper oss med alt vi måtte trenge hjelp til. Han bruker alltid god tid når jeg og min datter er der. Faglig dyktig!
Vet ikke hva jeg skal si. Men har vært innom han 2 gang iforbindelse med att min lege ikke var til stede. Å det blir med de 2 før å si det sånn. Er det han som er alternativet en annen gang så drar jeg heller hjem å til legevakta kl 16.
Følte meg som en plage som han overhode ikke hadde tid til, ville bare jeg skulle komme meg ut derfra fortest mulig. Brydde seg ikke om hva jeg hadde å si. Han vist best, trengte ikke min mening. Nei ikke flere gang før å si det sånn 😳😳😳
Er veldig for bøyd med fastlegen min, han har bred og god kunnskap.
Alltid hyggelig og tar seg tid til pasdienten, samtidig som han er rask og effektiv.
Har kun møtt han èn gang, pga at min fastlege ikke var tilgjengelig. Følte virkelig at jeg forstyrret han, og at problemstillingen min ikke var verdt en "audiens" hos Severinsen. Han virket veldig lite interessert i å hjelpe, og jeg opplevde at han bagatelliserte og nærmest latterliggjorde årsaken til at jeg var der.
Har hatt han til fastlege i snart 20 år. Veldig grei og presis i det han sier og gjør. Bytter ikke lege frivillig!