Øyvind Aa
Opplever legen som lyttende og spørrende. Øyvind bruker god tid, og har lett for å henvise og anbefale spesialister når han mener det er riktig. At han i tillegg husker (eller hvertfall tar notater) om personlige detaljer gir et bunnsolid inntrykk.
Resepsjonen kunne man dog godt byttet ut. De er hverken hyggelige, imøtemmende eller særlig respektfulle. Heldigvis bruker jeg liten tid der.
Jeg har kun vært hos ham et par-tre ganger nå, men jeg er veldig fornøyd. Jeg byttet til ham, siden jeg fikk høre han var flink. Min forrige fastlege begynte å bli useriøs og vri på fakta. Det er derfor så fint å ha en fastlege jeg kan stole på nå. Er også veldig praktisk at jeg kan bestille legen via nettet og se hvilke tider som er ledig. Men jeg er litt til og fra med hva jeg mener om servicen i resepsjonen der, både i skranken og pr. telefon.
Kom tilfeldigvis over Øyvind da min daværende lege var sykemeldt. Etter et par møter byttet jeg til han som faslege. Hatt han i en del år nå, og kommer ikke til og bytte lege før jeg MÅ.
Han husker hva barna mine heter, og spør gjerne hvordan det går med de når jeg er der. Han bryr seg om deg når du er der.
Han tar seg tid til deg, haster ikke gjennom timen så mangen andre leger gjør.
Setter virkelig pris på den legen, beste legen eg noen gang har hatt, super fornøyd!
Jeg var hos Øyvind en gang fordi min fastlege ikke var til stede. Opplevde han som en svært flink og empatisk lege, som tok seg tid til å lytte. Følte jeg fikk god hjelp.
Har flyttet til en annen landsdel, og kunne gjennom tjenesten om e-konsultasjon holde fast ved Øyvind Aa som fastlege så lenge som mulig.
Jeg håper den nye legen min er like profesjonell, tilstede og varm som det Øyvind er.