Øyvind Aa
Jeg har bare besøkt Øyvind Aa et par ganger da min fastlege på Storoklinikken var sykemeldt for en stund tilbake. Jeg husker han som imøtekommende, hyggelig og ikke minst hjelpsom, han tok meg på alvor og vurderte saken min nøye.
Veldig fornøyd, synd han ikke har flere ledige plasser da jeg i dag byttet fastlege.
Anbefales på det aller varmeste
Øyvind er imøtekommende, hyggelig, rolig, faglig dyktig og gjør gode vurderinger etter mitt skjønn. Sender deg videre til spesialist dersom det trengs og har en "cool" stil med lun humor og hyggelige ordutvekslinger som får deg til å føle deg vel. Lett å få time hos uten lang ventetid, selv om han har relativt mange pasienter og han tar seg god tid til alle sine pasienter.
Lyttende, forståelsesfull og tar seg god tid med pasientene! Første legen jeg noen sinne har fått tilbud om kaffe fra under en konsultasjon! Veldig tillitvekkende og har forståelse for folk som sliter
Veldig fornøyd med Øyvind, tar seg god tid og er veldig hyggelig. Glad jeg byttet til han!
Den beste legen jeg har hatt, tar seg god tid og vil gjerne hjelpe.
Og, det aller viktigste, når det er barna det gjelder, snakker han til barnet og ikke til meg over hodet på barnet. Dette vekker stor tillit hos både barn og voksen :D