Ilona Outi Marjatta Sipilä
Har hatt ho helt siden jeg ble født, og jeg er storfornøyd, ho har hjulpet meg gjennom mye, og mer skal det bli, for jeg stoler på hennes meninger og ho har alltid tatt seg tid til å lytte til meg. Flink og tålmodig lege! :)
Har hatt henne som fastlege en stund nå og er kjempefornøyd. Det er veldig enkelt å prate med henne, fordi hun lytter og er forståelsesfull, i tillegg er hun ivrig etter å hjelpe pasienten. Hun har i hvert fall gjort underverker for meg. Så takk for det. Måtte dessverre bytte lege pga flytting og syns det var veldig trist, siden jeg likte henne veldig godt.
Lyttende og meget dyktig fastlege, tar seg tid til å høre på pasienten.
Lytter og respekterer meg som pasient.
Følger opp og viser at hun bryr seg om meg som pasient.
Veldig flink.
Kunnskapsrik og dyktig, men nøler ikke med å søke bistand hos spesialister dersom hun er usikker. Derfor tillitsvekkende, engasjert og tar pasientene på alvor.Spiller på lag med pasientene, men er klar og ærlig i sine vurderinger.Absolutt den beste legen jeg har hatt, og det er et savn når hun er borte.
Man må nok vente litt for å komme inn til timen, men det gjor lite da man vet at det er antagelig fordi hun tar andre pasienter like seriøst som deg.