Rune Aakvik
Beste legen jag haft. Jag kommer aldrig aldrig aldrig byta lege. Han lyssnar, han ger ett varmt og tryggt inntrykk. Veldigt bra att man får sms ang prøvesvar og liknande. Man mærker att han bryr sig og ær intressert i att man skal bli frisk :) anbefales!
Jeg opplever ham som lyttende, med humor, behagelig. Det har sikkert vært dager da han er mer opptatt og ikke like mye tilstede, men dette er absolutte unntak. Hele familien går her (dvs fem). Syns det som oftest er lett å få time, og opplever ikke at jeg må vente lenge. Eneste mangel er at legekontoret ikke har e-resept.
Hele familien har nå byttet lege etter å ha vært hos Aakvik en lang stund. Jeg oppfatter ham som stresset, tidvis lite vennlig og at vi bryr ham med våre plager. Når han ikke finner ut hva sykdommen/plagen skyldes så får jeg til svar at alt er normalt, selv om det absolutt ikke er det.
Han er en lege som kun stoler på prøvesvarene sine og mener resepter kan kurere det meste. Har vært så frustrert etter flere konsultasjoner nå at det har vært en stor lettelse å få byttet til en forståelsesfull og hyggelig lege som ved første møte sa " du skal ha alt av undersøkelser for de plagene du har".
Etter å ha slitt med voldsomme smerter i et år, valgte jeg å skifte fastlege.
Rune brukte få dager på å finne årsaken. Gallestein og Laktose intoleranse.
Jeg venter på operasjon, har fått nye / riktige smertestillende som virker og er svært lettet over å ha funnet årsaken til smertene.
Positivt med svar på prøver via sms.
Har kun vært hos Rune to ganger. Virker lovende. Hele familien har nå søkt om å få han som ny fastlege.
Veldig godt fornøyd; en lege jeg gjerne også anbefaller til andre.