Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Best Helse AS - Allmennleger
Veldig fornøyd
Lege: Kine Jessen SkrevetDyktig og følger opp👏. Hun kommuniserer godt. Hun er dyktig og svært profesjonell . Du føler deg ivaretatt!
Veldig bra fastlege
Lege: Kine Jessen SkrevetJeg er veldig fornøyd med Kine som fastlege. Hyggelig, imøtekommende, trygg og henviser videre hvis behov.
Varrierende kvalitet på behandling
Lege: Marianne Møllerop SkrevetMarianne er flink til å henvise og effektiv på mange områder. Men det varrier sterkt hvilken Marianne du møter. Noen ganger kan hun være hyggelig og imøtekommende, og tar deg seriøst. Andre ganger er hun usympatisk, vanskelig og vil ha deg ut av rommet så fort som mulig. Har selv tatt tak i mine helseplager og la en plan på hva som kan hjelpe meg, men hun ønsket å kun henvise meg til en ting fordi hun mente hun ikke hadde tid til å skrive 2 henvisninger. Fikk også beskjed om at det ikke var en butikk hvor jeg kunne bestille hva jeg ville. Dette er jo veldig leit da jeg forsøker å kunne leve et verdig liv med så få helseplager som mulig. Ender med å bytte da jeg føler det ikke skal være slik at man må sloss for å få hjelp. Om du er av typen som er syk med influensa maks en gang i året er hun helt genial og midt i blinken, men om du trenger litt oppfølging vil jeg anbefale å søke deg til noen andre. Har hatt Marianne siden jeg var barn.
Lyttende og empatisk
Lege: Gunnar Tveiten SkrevetBeste legen jeg har gått til. Tar meg seriøst, og henviser når det er nødvendig. Svært lyttende og empatisk, og gir grundig og god informasjon. Effektiv og konkret.
Superlege
Lege: Rune Aakvik SkrevetAlltid serviceorientert for hele familien!!!
Hvis vi trenger rask behandling er Rune alltid fleksibel og forståelsefull. Var tidliger kunde på Volvat - Noe vi ikke trenger med en så bra lege som Rune.
Når jeg hadde et akutt problem ringte han meg på en lørdag og sa at dette tar han raskt tak i
Super service - helt enkelt!