Sohail Aslam

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2006)

Brynklinikken AS Telefonnummer22 06 65 5022 06 65 ...
Østensjøveien 36 0667 Oslo
Sohail Aslam er en av 603 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Sohail Aslam

Helt ok

Sohail har vært en helt ok fastlege for meg. Han er langt ifra inderlig og personlig, men når han først får grep om problemet, setter han hjula igang. Dette er ikke legen som vil holde deg i hånda og trøste deg. For meg fungerer det, for jeg trenger medisinsk hjelp fremlagt saklig.

Dårlig pasientomsorg

Jeg er ikke fornøyd med Sohail Aslam som fastlege. Han har vært ok å forholde seg til som almennlege frem til jeg ble gravid og ser han hyppigere. Han har aldri øyekontakt med meg, og bruker utrolig mye tid på å google underveis i timen. Han verken spør hvor jeg er i prosessen og sjekker ikke opp mine oplysninger før timen. Under en av timene antok han at jeg allerede hadde født, mens i realiteten er jeg i det første trimesteret. Han følger heller ikke opp etter prøvetaking. Svarene på prøvene får du fra laben, uten videre oppfølging eller forklaring på hva de betyr. Jeg ser meg nødt til å bytte fastlege av hensyn til egen psykiske helse,

Dårlig kommunikasjon

Lytter absolutt ikke til pasienten, snakker i munnen på pasienten når den prøver å fortelle om plagene sine. Vil ha deg fort ut av kontoret! Hever stemmen sin! Anbefaler ikke den legen! Styr unna!!!
Generelt sett har legekontoret kjempe fine ansatte spesielt helsesekretærene deres. Masse ros til de som ser pasienten som en helhet. Bruker god tid på pasientene.

Flink og effektiv

Hatt Sohail i mange år, og bytter nå pga flytting. Alltid god hjelp å få her. Noen ganger er han forsinka. Du må huske å bestille ny time etter å ha tatt tester og prøver, han kaller deg ikke nødvendigvis inn.

Generelt sett er dette en flink og ordentlig fastlege. God oppfølging, føler meg sett og at han husker meg fra gang til gang, selv om jeg bare er der en til to ganger i året. Godt fokus på psykisk helse også.

Totalt sett misfornøyd

Han har alltid dårlig tid. Virker som han bare vil ha folk fort inn og fort ut. Man får liksom ikke tid til å sitte å forklare seg. Alltid lang ventetid på time i klinikken. Får du time må du vente lenge i kø utenfor kontoret hans uansett.