Peter Edison
Jeg har hatt Peter som fastlege i mange år nå. Han er en hyggelig fyr, god til å forklare ting og har følgt meg nøye opp. Jeg har vært til ham med alt fra astma til hjerneslag, og han er grundig og til å stole på. Jeg kunne ikke ønsket meg en bedre fastlege!
Får alltid gode forklaringer og god oppfølging. Han er en hyggelig "people person". Virker som om han holder seg faglig oppdatert. Anbefales som fastlege.
Peter har vært fastlegen min i flere år nå. I begynnelsen var jeg noe skeptisk ettersom vi ikke kjente hverandre og fastlegen før han var meget god. Med tiden har Peter vist seg å være en kunnskapsrik lege med stor grad av empati. Til tross for begrenset tid under timene (det har nok med strukturelle saker å gjøre?) er Peter godt kjent med meg som pasient og viser at han bryr seg. Han tør å være personlig og er veldig direkte med tilbakemelding. Takk for oppfølging Peter! :)
Lytter, hjelper, henviser, forklarer, forstår, trøster, støtter, behandler, deler, profesjonell, vennlig
Lytter, forklarer og virkelig hører på deg når du kommer inn. Tar deg på alvor og virkelig gjør en grundig jobb når det trengs. Utrolig fornøyd. Anbefales på det sterkeste. Kan oppleve litt ventetid men ikke annet enn hva man må forvente på et legekontor.