Peter Edison

Autorisasjon (2005)

Venteliste

49 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Peter Edison er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Peter Edison

Byttet fastlege

Jeg tok kontakt med fastlegen etter å ha opplevd smerter i magen etter inntak av mat. Første ledige time var om ca. 3 uker. Etter 3 uker med smerter kom jeg endelig inn. Det ble tatt en del prøver, og vi ble enige om at han skulle kontakte meg når svarene på prøvene forelå. Etter en uke (med smerter) tok jeg kontakt for å høre om resultatene. Jeg kom selvsagt ikke i kontakt med legen, så jeg ba om å bli ring opp igjen. Dette skjedde aldri, og jeg tok kontakt igjen. Denne gang fikk jeg beskjed om å bestille ny time. Neste ledige var først om 3 uker. 3 nye uker med smerter gikk, og jeg kom endelig inn igjen. Jeg gjorde det da klinkende klart at jeg var meget misfornøyd med behandlingen jeg hadde fått - vi hadde tross alt en avtale om at han skulle ta kontakt med meg. Jeg fikk noen medisiner som jeg skulle prøve noen dager, og beskjed om å ringe hvis de ikke hjalp. Etter 5 dager tok jeg igjen kontakt for å fortelle at medisinene ikke hadde noen virkning. Da ble jeg tilbudt en ny time hos legen - første ledige var om 3 uker. Da byttet jeg fastlege.

Beste fastlegen

Peter er beste fastlegen jeg har hatt. Har stor tiltro til kompetansen, alltid presis, tillitvekkende, forklarende og grundig.

Hyggelig fastlege kontor.

Tar seg tid, og hører etter.

Er vanligvis ikke en som skriver anmeldelser, men denne legen fortjener noen gode ord. Jeg har vært hos Edison i flere år nå, og har vært veldig fornøyd. Han er dyktig, tar seg tid, og hører på hva jeg har å si uten å avbryte (noe andre leger jeg har møtt ikke er så flinke til). Han har også humor, og orden i sakene.
Jeg måtte bytte fastlege på grunn av flytting til en annen by, men hadde aldri byttet om jeg ikke måtte.

Trygg og empatisk

Jeg har bare positive ting å si om Peter som fastlege. Han er lyttende, empatisk og trygg, men også effektiv og løsningsorientert. Han er ikke en lege som pøser på med medisiner, noe jeg synes er bra. Har hatt andre leger som har skrevet ut vanedannende piller i "hytt og pine".

Jeg har slitt en del med angst og depresjon, og jeg opplever ham som veldig forståelsesfull og støttende på det. Han spør gode spørsmål, og jeg føler at han er opptatt av at vi sammen skal komme fram til hva som er god hjelp for meg. Han tilbudte for eksempel å ha møte på legekontoret sammen med NAV, noe jeg opplevde som en stor hjelp i en tøff periode.

Er forøvrig godt fornøyd med Centrum fastlegegruppe, har hatt fastlege der i ca 10 år til sammen. Dersom min fastlege ikke er tilgjengelig og det haster, får jeg alltid time hos en av de andre legene ved senteret, gjerne samme dag.

En virkelig "fastlege" ("huslege")

En usedvanlig hyggelig, flink og omtenksom lege som jeg stoler fullt ut på og har meget god kontakt med.

Personalet, resepsjon og de som tar prøver etc. er veldig hyggelige og effektive.