Shahid Ahmad Lohan

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2010)

Bjerke Legesenter Telefonnummer23 37 13 3023 37 13 ...
Årvollveien 23 E 0590 Oslo
Shahid Ahmad Lohan er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Shahid Ahmad Lohan

:-)

Skiftet nylig over til Dr.Lohan. Jeg er utrolig fornøyd. Han er veldig sympatisk og hyggelig. Faglig sterk. Han tar seg tid til å lytte, og man føler at man blir godt ivaretatt.
Enkelt å få timeavtaler og hyggelig kontorpersonalet. Anbefales på det sterkeste.
Og for dere som tenker at det at han har et utelandsk navn kan bety dårlig norskkunnskaper etc så kan jeg forsikre om at han snakker perfekt norsk.

Dyktig fastlege

Ble overført til Lohan nå i sommer, da min tidligere fastlege skulle slutte.
Jeg har vært der flere ganger etter det, og føler jeg blir meget bra ivaretatt og at Lohan er genuint interessert i å finne ut av ting og hjelpe hvis det er noe.
Faglig dyktig, og ikke redd for å spørre om råd fra andre hvis han føler han trenger en "second opinion" på noe. Hyggelig person som tar den tiden det trenger, og viser at han bryr seg.

Grundig, lyttende og forståelsesfull

Er godt fornøyd med Lohan som fastlege. Han tar seg den tiden som trengs og er grundig. Der han ikke har erfaring/kompetanse tar han seg tid å ringer andre leger/spesialister og spør om råd.

Føler at jeg blir godt ivaretatt.

Veldig grundig og dyktig fastlege.

Lohan er en meget flink fastlege. Han er god lytter som tar seg god tid. Han er faglig sterk, og veldig vennlig i sitt framtoning.