Bjerke Legesenter

Årvollveien 23 E 0590 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Bjerke Legesenter

Highly Recommend

Lege: Samara Ahmad Lohan Skrevet

I’ve been lucky enough to be under the excellent care of doctor Samara Ahmad Logan, she is highly competent, thorough, patient and caring.

Trygg og Stabil

Lege: Shahid Ahmad Lohan Skrevet

Beste legen jeg har hatt på lenge. Han er flink til å lytte, se pasient sitt behov. Får ting unnagjort, men samtidig følger regler som han må forholde seg til. Noe som er riktig og rettferdig, men finner heller andre løsninger som kan hjelpe og få raskere igjennom systemet. God kommunikasjon, rask og effektiv! Alt i alt, veldig fornøyd. Anbefales

Meget svak lege

Lege: Shahid Ahmad Lohan Skrevet

Har gitt legen to forsøk på behandling av samme problem, noe som krever at man faktisk undersøker pasienten.
Dette ble ikke gjort på noe som helst tidspunkt, da PC var fokus og løsningen den gode gamle "La det gå 1-2 uker så ser vi".

Det som er positivt er at det har vært kort ventetid for timer.

Omsorgsfull og grundig

Lege: Mons Kristian Løvfald Skrevet

Ble møtt av en hyggelig og imøtekommende lege, som fikk meg til å føle meg sett og hørt. Han var grundig og god til å lytte.

Veldig fornøyd!

Lege: Samara Ahmad Lohan Skrevet

Samara er grundig, dedikert og empatisk. Jeg har vært pasient hos det samme legesenteret siden fødsel og bytte til nytt legekontor var ikke en lett avgjørelse. Jeg har ikke angret et sekund. Samara bryr seg om sine pasienter og tar seg god tid.

Hun lytter, gir god informasjon og setter opp plan for oppfølgning. Hun er faglig dyktig så jeg føler meg trygg hos henne.
Det viktigste jeg vil fremheve er at hvis noen er som meg og dessverre googler egne symptomer, så tar hun deg uansett på alvor og gir en grundig forklaring og gode råd. Jeg har fått mye hjelp i å følge hennes råd.