Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjerke Legesenter
Trygg og forståelsesfull
Lege: Qasim Afzal SkrevetJeg er ikke lenger pasient hos Qasim men har tidligere vært det i mange, mange år. Eneste grunn til legebyttet er pga flytting. Han er trygg og det virker som han både forstår og føler med deg.
Snill og dyktig lege
Lege: Anne Marthe Boldingh SkrevetHun er en lege med alltid glimt i øyne,og har alltid humor på lur. Har hatt henne i flere år nå å kunne ikke tenke meg andre. Hun er flink og ser deg og ditt behov og hun virkelig bryr seg. Takk og er evig takknemlig og glad for å ha deg som min fastlege. ❤️
Highly Recommend
Lege: Samara Ahmad Lohan SkrevetI’ve been lucky enough to be under the excellent care of doctor Samara Ahmad Logan, she is highly competent, thorough, patient and caring.
Trygg og Stabil
Lege: Shahid Ahmad Lohan SkrevetBeste legen jeg har hatt på lenge. Han er flink til å lytte, se pasient sitt behov. Får ting unnagjort, men samtidig følger regler som han må forholde seg til. Noe som er riktig og rettferdig, men finner heller andre løsninger som kan hjelpe og få raskere igjennom systemet. God kommunikasjon, rask og effektiv! Alt i alt, veldig fornøyd. Anbefales
Meget svak lege
Lege: Shahid Ahmad Lohan SkrevetHar gitt legen to forsøk på behandling av samme problem, noe som krever at man faktisk undersøker pasienten.
Dette ble ikke gjort på noe som helst tidspunkt, da PC var fokus og løsningen den gode gamle "La det gå 1-2 uker så ser vi".
Det som er positivt er at det har vært kort ventetid for timer.