Magnus Hjortdahl

Allmennmedisin

Autorisasjon (2011)

Siste vurderinger av Magnus Hjortdahl

Forvirranes støtte

Han virka som en grei lege helt til æ trengte hjelp. Han sir æ gjerne kan komme å prate m han vis d skulle være nåt, gjør æ d så lytte han ikke.. å tar ikke mine problema og bekymringe på alvor.
så nu har æ bytta lege, å håpe d blir nånn som tar mæi på alvor.

Knakende lege.

Jeg er avhengig av at en lege tar meg seriøst, og ikke er bestekompisen min.
Magnus utfører den (lille) jobben han må med meg på ypperlig vis.
Selv om han bare er mellom mann mellom meg og rikshospitalet føler jeg aldri at han ikke tar meg seriøst, bedre med en test for mye enn en for lite.

Hjelp til innsikt ratingen er basert på at jeg har en uhyre sjelden sykdom som det trengs spesialister til å forstå.

Ikke den beste legen jeg har hatt

Han har vært vikar for min fastlege i en tid. Synes alltid han virker stresset, føler ikke at han tar en på alvor. Han bagatelliserer ting som for pasienten kan være en stor sak. Følger ikke opp når han sier han skal følge opp. Har hatt lyst til å bytte fastlege, men vil ikke miste min egentlige fastlege (som Hjortdahl vikarierer for).

alletiders lege

Han er ikke min fastlege mer da han kun var vikarlegen til min fastlege,men jeg har ikke annet å si enn at han er alletiders, lyttende,flink,bryr seg,gir god oppfølging,støtter selvom han kanskje kan virke som en streng lege,men når det gjelder vanedannende medisiner så forstår jeg godt at han vil unngå disse til pasientens beste og da må han bare være streng. Selvom han ikke gjorde meg frisk(har så mange kroniske sykdommer) så ga han meg en veldig trygghet som igjen hjalp meg veldig psykisk for man følte at man ble tatt på alvor og dette hjalp jo mye på psyken og humøret i en tung hverdag.

God lege

Opplevde han som både lyttende, effektiv og han tok meg absolutt på alvor. Følger opp.