Herulf Einar Bjerke Torset
Anbefaler ikke Herulf som lege. Han er veldig dårlig på å forklare min alvorlige sykdom. Det tok over seks måneder før jeg fikk oppsøke spesialist. Han var også respektløs og hånet meg fordi jeg ikke vil bruke prevensjon.
Denne legen manglar alle formar for interesse i sitt arbeide og har ingen sympati for sine medmennesker. I tillegg til denne kalde omstillinga og mangel av intresse i pasient så slit han med å gjereferdig arbeidet tidsnok.
Eg har brukt opptil 5 veker på få svar frå han og det etter 3 purringar. Verdt å merke at dette var etter at eg venta på at han skulle ta kontakt på eigenhand innan den fristen han sjølv hadde sagt.
Han har skrive legeerklæringar med stavefeil og gjengitt informasjonen gitt til han på unøyaktigvis og ufullkomment vis, noko som betyr at dei må sendast om igjen.
Styr unna.
Etter mange år med dårlige opplevelser hos tidligere fastleger ble jeg veldig positivt overrasket over Herulf. Jeg har hatt han som fastlege i 3 år og er svært fornøyd. Han tar seg alltid tid til å lytte til problemene mine og gir meg god hjelp. Dessverre for meg er han kun studentlege så jeg må finne en ny fastlege, da jeg ikke er student lenger. Det er vanskelig å finne noen andre, når jeg har blitt så trygg og er så fornøyd med Herulf.
han ga den hjelpen jeg trengte. tok seg tid, var rolig og forståelsesfull. forstår at noen opplever han som streng.
Er ofte skeptisk til å "anmelde" leger, men kom over denne da jeg søkte etter info om legekontoret. Jeg er veldig fornøyd og det eneste triste er at det kanskje blir vanskelig å beholde ham som fastlege etter studiene. Han er on point og synes han forvalter sine ressurser og tid fornuftig. Var langt psykisk nede og fikk god hjelp til mestring. Han har også oppdaget somatiske plager og fulgt alt godt opp.