Herulf Einar Bjerke Torset
Hørte på mine utfordeinger, tok selv intiative til videre oppfølging, forklart og hjalp meg til mer spesialisert hjelp. Aldri følt meg så ivaretatt og forstått av en lege.
Jeg har hatt mange dårlige opplevelser med leger, og har sjeldent følt at jeg har blitt tatt på alvor. Jeg fikk tilfeldigvis Herulf som vikar for min lege, og det er det beste som har skjedd meg. Han tok de psykiske problemene mine på alvor, og jeg ble så lettet at jeg blir rørt når jeg tenker på det. Han satt opp en ny time med en gang, for å sørge for at det gikk riktig vei. Han gjorde en virkelig forskjell i mitt liv. Anbefales!
Herulf er den første legen som har tatt meg på alvor når jeg har kommet med psykiske og fysiske plager, men spesielt psykisk. Når jeg kom til han med en dårlig mental helse, tok han meg på alvor med en gang og gjorde at jeg fikk startet med behandling hos psykolog raskt, noe som reddet meg. Han lytter, er empatisk og bruker tid på å bli kjent med deg. Jeg liker å bruke litt humor for å lette tunge tematikker, og Herulf er flink til å gjøre det på riktig måte uten at det går på bekostning av alvoret. Føler meg veldig trygg og godt ivaretatt hos Herulf, og jeg gruer meg aldri til en time hos han uansett om tematikken ikke alltid er like hyggelig, han får meg alltid til å smile. Anbefaler han til alle jeg kjenner!
Veldig dyktig lege som har mye kunnskap og viser empati. Han er flink til å vise omtanke i tillegg til å være en behagelig lege.
Herulf er den beste legen jeg har hatt. Tidligere har jeg unngått å snakke med leger, og ikke turt å bestille time på grunn av legeskrekk. Nå er jeg veldig komfortabel hos legen, bestiller time om jeg har enkle spørsmål og føler meg alltid godt ivaretatt.
Han kan absolutt være direkte og effektiv, men genuint opptatt av å hjelpe pasientene sine. Han strekker seg langt for å sikre at du får den hjelpen akkurat du trenger, og er full av omsorg. Absolutt en fantastisk lege jeg vil anbefale til alle. Både for psyisk og fysisk sykdom.