Herulf Einar Bjerke Torset

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2002)

SiO Helse Telefonnummer22 85 33 0022 85 33 ...
Problemveien 9 0314 Oslo
Herulf Einar Bjerke Torset er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Herulf Einar Bjerke Torset

Trygg og hyggelig

Herulf er den beste legen jeg har hatt. Jeg har dratt til han mange ganger, og hver gang har jeg følt meg sett og verdsatt. Han har fulgt meg tett opp i perioder jeg har hatt det veldig psykisk vanskelig, og svart grunding på hva enn jeg skulle lure på. Anbefaler han på det sterkeste.

Fantastisk lege!

Dette er den beste legen jeg har hatt. Jeg går ikke ofte til legen, men når jeg har gått har jeg blitt møtt på alle plan både somatisk og psykisk. Torset tar seg tid og jeg føler meg verdsatt og trygg som pasient.
Måtte dessverre bytte lege da jeg ikke lenger er student.

Samlebånd

Byttet fastlege i forbindelse med innflytelse til Oslo. Skulle ha sjekket vurderinger på legelisten før jeg byttet. Etter flere timer hos Herulf opplever jeg at han ikke har tid, eller interesse til å sette seg inn i tidligere sykdomshistorie. Han er flink til å respondere på forespørsler digitalt, men å få time til konsultasjon er kun mulig uker frem i tid. De opererer med bestilling av hastetimer innen viss tidsramme, som fører til besøk hos legevakt, tross at fastlegen er åpen. Kontorets digitale løsning er kronglete og lite brukervennlig. Er for all del ikke kravstor og forventer ikke mye av en lege, men å innhente en liten anamnese for å få kontekst i fht. Symptomene jeg kommer med; ville mulig ha ført til riktig diagnose.

Fantastisk!

Beste legen jeg har hatt! Tar meg skikkelig på alvor og er rolig og flink. Stopper ikke før han har funnet løsningen!

Erfaren og grundig lege

Har vært innom lege Torset er par ganger på hastetimer fordi min fastlage ikke har vært tilgjengelig. Jeg har inntrykk av at han er erfaren og grundig i sitt arbeid.