Herulf Einar Bjerke Torset

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2002)

SiO Helse Telefonnummer22 85 33 0022 85 33 ...
Problemveien 9 0314 Oslo
Herulf Einar Bjerke Torset er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Herulf Einar Bjerke Torset

Trygg og kunnskapsrik, men til tider kort og uengasjert.

Jeg har hatt Herulf som fastlege i over 2 år, og er ganske så fornøyd. Jeg fikk time svært raskt (uvanlig i Oslo), og veldig fornøyd med behandling.
Til tider var han rask på å gjøre seg ferdig, men alt i alt ganske fornøyd.

Nei takk!

Når man er SiO-lege, forventer man faktisk å bli møtt, siden han har svært mange unge pasienter. Men ting er i hvert fall helt klart: Han er svært lite imøtekommende.

Da jeg skulle ta celleprøve for en stund tilbake, fortalte han ikke hva han skulle gjøre i underlivet mitt. Ikke bare tok han prøven, men kjente etter om alt sto bra til. Vel, han var svært, svært hardhent. En ordenlig, ordentlig traumatisk opplevelse som har satt en "stuck" i meg, uten å gå for mye i detaljer. På toppen av det hele visste han ikke at man ikke kunne ta celleprøve når en kvinne har mensen. Jeg måtte derfor ta en ny celleprøve en måned etterpå. Men derfor hos noen andre for å gjøre det.

Legen er for deg som ber om ppiller og får det, men ikke forvent noe mer enn det.

Helt super!

Dr.Torset lytter, er flink til å henvise videre og sørge for grundig utredning, ser det store bildet og setter bitene sammen, er sympatisk og viser forståelse og medfølelse for det jeg opplever som vanskelig. Opplever at han tar seg god tid når det er nødvendig men er også flink til å holde tiden og si fra når timen er ferdig på en god måte.

Lytter ikke. Tar ikke deg 100% seriøst

Herulf engasjerer seg ikke i deg som pasient. Istedet for å ta deg 100& seriøst på hva du sier gir han deg gjerne en alternativ forklaring.

Utålmodig, passiv, og lite empatisk lege!

Hadde denne legen en periode, Jeg har hatt 5 forskjellige fastleger fra jeg var liten, og han er definitivt den verste jeg har hatt.

Lett å få time hos legen, men han avslutter timen etter 5-10 min vanligvis.

Ser ikke på deg mens du snakker.

Gir deg ikke resepter, undersøkelser eller informasjon du har krav på der og da, men ber deg isteden komme tilbake for en ny (ekspress) time veldig ofte!

Anbefales ikke!