Marius Amundsen
Jeg ønsker å gi en varm anbefaling av min fastlege. Dette er en utrolig lege som virkelig skiller seg ut! Fra første møte har jeg opplevd en helt fantastisk behandling. Legen lytter alltid nøye til mine bekymringer og behov, og viser en oppriktig interesse for min helse.
Det som virkelig imponerer meg, er den profesjonelle tilnærmingen kombinert med en stor dose empati. Legen har en betydelig erfaring og kunnskap som skinner gjennom i hver konsultasjon. Jeg føler meg alltid trygg og ivaretatt, og det er tydelig at legen bryr seg om sine pasienter.
Uansett hva slags problem jeg har, er jeg trygg på at jeg får den hjelpen jeg trenger. Jeg kan på det sterkeste anbefale denne fastlegen til alle som søker en pålitelig og omsorgsfull lege. Takk for alt du gjør!
Anbefales på det varmeste. Jeg har fått god veiledning og hjelp og god hjelp med barn også. Fint med en lege som lytter og har god kompetanse.
Very good doctor, nice and friendly!
I don't speak Norwegian and my English is poor but the doctor will always understand me and give a good and helpful diagnosis!
Med vennlig hilsen
[Navn fjernet av moderator]
Den beste legen jeg har møtt. Vi bruker han hele familien og har gjort det fra han begynte på Volvat.
Han er veldig hyggelig og tåler at jeg er litt drama queen. Overall 11/10
Han satt gjennom at jeg prata om gel og akryl negler og er sykt snill, og morsom i tilleg👍💗