Dan Michael Nørager Andersen
Har hatt Dan som fastlege nå i nesten 8 år og er kjempe fornøyd. Tidligere har det vært noe problemer med tilgjengelighet, men nå er det nye websider og tilgang til både konsultasjon og booking på web så den delen fungerer utmerket bra i dag. Han er grundig og følger opp på det som er viktig og tar tid til å følge opp hvis det trengs.
Han har fulgt meg i gjennom to graviditeter hvor jeg var alvorlig syk på en av dem. Og når spesialistene ikke hadde tid til å ta imot meg begynte han sjøl behandlingen min og har hatt hele oppfølgingen av meg. Ikke minst så har en en fin humoristisk sans :)
Har hatt Dan Nørager som fastlege i ca 10 år. Har alltid fått time og følt mine behov har blitt ivaretatt. Føler han tar mine behov og synspunkter på alvor. Ikke noe dill dall i timene. Løsningsorientert
Nørager har tatt seg god tid til meg, og stått på med henvisninger til spesialister.
Jeg er faktisk bedre fulgt opp av ham enn av spesialister på Ullevål Sykehus, noe de i ettertid har vedgått.
Han tar seg tid til å følge deg opp over lengre tid, og hvis du selv byr til får du meget god hjelp.
Har ingen ting å sette fingern på. Er bare veldig fornøyd med å ha Dan som min fastlege.
Hadde denne legen da min fastlege var sykemeldt. Føler ikke at legen har tid til deg, føler ikke at han er oppmerksom eller lytter. Synes han var for rask til å skrive ut en henvising og resept, endte meg at jeg kastet resepten og byttet til en annen lege- som stilte en annen diagnose.