Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

Null empati og tror ikke på deg

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Jeg har hatt Sissel i sirka 2 år nå. Jeg har slitet med depresjon og helsen de siste årene. Jeg føler ikke at jeg blir tatt seriøs av henne dessverre, og at hun bare ønsker at jeg skal komme meg kjappest mulig ut av rommet.

Meget fornøyd

Lege: Anders Bye Skrevet

Jeg har hatt Anders Bye som fastlege siden 2005.
Har alltid vært fornøyd. Alltid fått god oppfølging. Sender prøver ved behov og får raske svar tilbake. Jeg er meget fornøyd med han.

Anbefaler ikke

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Har hatt han som lege i flere måneder til nå og han er veldig dårlig , han tar deg ikke seriøst til å med når du går dit flere ganger og klager. Han har selv sagt til meg at han har tatt alle testene som finnes (kun tatt avføringspørve og blodprøve) og han ikke vet hva annet som kan feile meg og ikke vet hva han skal gjøre videre og mener at jeg burde komme tilbake om 2 uker også klage på han om jeg fortsatt har vondt? Hvilken lege sier til pasienten sin at han ikke vet hva som feiler pasienten og sier på indirekte måte at pasienten må bare lide uten å få hjelp? Har gått til han flere ganger og har alltid fått samme svar «gå hjem også kom tilbake» ble også kast ut av timen flere ganger uten konkret svar. Har ikke fått hjelpen jeg trenger og sier alltid at jeg må komme tilbake. Og hver gabg betaler jeg like sum selv om jeg er der minst 5 minutter. Vikaren hans er like dårlig som også har sagt flere ganger hun ikke vet som feiler meg men mener at symptomene mine er milde? Når en pasient kommer med symptomer som har vart lenge så må man sefølgelig sende pasienten videre? Skjønner meg ikke på disse legene. Anbefaler begge legene å ta Lege utdanningen på nytt fordi dette går ikke.

Null empati, kald og frekk lege

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Etter maaange år med henne som lege har jeg endelig valgt å bytte. Jeg er generelt lite syk, så jeg har ikke hatt behov for oppfølging. Men da jeg gikk gravid kom hun med frekke kommentar at jeg nå velger å bytte. Makan til oppførsel fra en lege, jeg blir flau!

Medisinsk flink og erfaren

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Har mye kunnskap og er medisinsk dyktig. I tillegg har han forståelse og erfaring med psykiske helseutfordringer. Føler meg alltid trygg på at jeg får god og riktig behandling og blir ivaretatt.