Ahmad Khalid

Autorisasjon (2023)

Ahmad Khalid er en av 5 fastleger i Nord-Odal

Siste vurderinger av Ahmad Khalid

Trygg og kunnskapsrik

Ahmad Khalid er en veldig dyktig og god lege, som alltid tar deg på alvor. Man føler seg skikkelig ivaretatt. Er han usikker på noe, så sender han deg til spesialist, for å være på den sikre side. Føler meg alltid trygg og ivaretatt hos han. Torill

Beste fastlegebytte jeg har gjort

Pleide å ha leger som sa de ikke fant noe galt, fremstod som at de aldri trodde meg på plagene jeg sa jeg hadde og nærmest fikk meg til å føle meg mistenkeliggjort for å komme til dem.

Byttet til Khalid og har aldri følt meg mer sett og hørt. Fra å være redd for å gå til legen tørr jeg nå å gå, fordi jeg vet at jeg faktisk vil få hjelp! Han tar tid, lytter og gir hjelp og råd. Han følger også ekstremt godt opp under og etter behandlingsperioder.

Kunnskapsrik og trygg fastlege

Byttet til denne legen for ett år siden.
Er utrolig fornøyd. Kunnskapsrik, ærlig, henviser videre og empatisk.

Lite empatisk

Er ikke imponert over denne ,har 0 forståelse for psykiatri og lite empatisk ,og holder ikke ord med og ringe tilbake til pasienter

Beste lege jeg hatt!

Ahmad er virkelig en trygg lege, er lei meg for at jeg må bytte nå som jeg flytter. Han lytter og har stor respekt for hva du som patient har å fortelle, er veldig bra på å forklare ting og gir bra råd. Han har stor forståelse for psykiske plager og hvordan det påvirker det fysiske. Generelt et veldig varmt og imøtekommende menneske! Takk for alt Ahmad!