Geir Erik Vattekar
Tilleggskompetanse
Utrolig dyktig lege! Han er engasjert, lyttende og omsorgsfull. Han har alltid tid til å lytte og man føler seg godt ivaretatt.
Han har mye kunnskap og dersom han ikke kan noe (selv leger kan ikke alt!), så undersøker han og eventuelt henviser videre.
Jeg føler meg svært ivaretatt og kunne ikke fått bedre fastlege.
Har et godt forhold til legen. Han er forståelsesfull med eit lurt smil. Oppfattes som dyktig og er grundig. Bærer preg av profesjonalitet. Ikke hatt noen tyngre diagnoser, men er et godt valg av en fastlege. Løsningsorientert, tar kontakt og er systematisk.
Skal flytte, så tenkte å gi denne tilbakemeldingen nå.
Har opplevd at han har sittet å googlet tilstander. Virker som han vet minimalt om hvordan kroppen fungerer. Sender henvisninger i hytt og pine uten å faktisk undersøke deg selv. Opplever han som meget usikker på seg selv.
Uansett hva eg soler om bland meg og mitt barn så gjør han så godt han kan, og det han ikke vet spøtt han spesialister om ved behov og evt henviser videre! Beste legen eg kunne hatt og vil aldri bytte igjen!!
Han er en dyktig og profesjonell lege, lytter hver detalj nøye og bruker god tid. Dyktig med undersøkelser og rådgiving. Vil anbefale han.