Ingrid Korssjøen
Jeg opplever at legen tar seg lite tid til meg. Jeg sitter ofte igjen med spørsmål som blir utelatt pga opplevelse av at legen har mye å gjøre.
Legen følger i liten grad opp problemstillinger fra tidligere, jeg tenker hun ikke tar seg tid til å se helhet.
Hun henviser raskt, men har opplevd at ventetid blir unødvendig lang fordi det ikke står tilstrekkelig med opplysninger til at den blir prioritert.
Veldig bra lege med forståelse. Men blir litt dårlig oppfølging og må stå for mye av det selv da det er mange pasienter på legen.
Smilende dame, men føler hun vil ha deg ut av kontoret fortest mulig. Går alltid derfra uten å få sagt det jeg skulle. Skulle ønske hun lyttet mer til pasienten.
Hyggelig nok, og fungerer greit så lenge du vet hva du trenger. Utfordringen oppstår når det ikke er klart hva som feiler deg, eller har en tilstand som trenger oppfølging. Får litt inntrykk av at jeg er der på lånt tid, og at hun vil ha deg ut av kontoret fortest mulig.
Trivelig lege som gir et flott inntrykk. Rask og flink på henvisninger, flink til å lytte. Framstår som en veldig oppegående lege.