Jean Claude Bishikwabo
Har hatt mange leger men så flink og vennlig lege har jeg aldri hatt. Alltid blid . Føler meg veldig velkommen og trygg hos han.
Dr. Jean - Claude er rolig, reflektert, setter av tid og følger opp sine pasienter. Sjelden lang ventetid på legetime, og fleksibilitet ved spesielle behov. Forstår både unge og gamle. God dialog.
Første gangen jeg var hos denne legen var han fantastisk. Blid og hjelpsom. Andre gang jeg var hos ham kjente jeg ham nesten ikke igjen! Han var helt forandret. Hilste ikke, var uhøflig, lite hjelpsom og udregelig rett og slett. Kranglete. Fulgte ikke opp resepter, gjorde om dosen, seponerte resepter etter eget forgodtbefinnende, og satt og så på dataen hele timen. Og sånn har han stort sett vært siden. Ringetiden er også håpløs. Da jeg endelig var først i køen ble det bare lagt på. Man må bruke en hel dag for å komme gjennom på telefon. Resepter blir ikke fulgt opp. Merkelig type.
Jeg har hatt denne legen i ganske mange år. Men nå skjønner jeg at jeg bør finne en ny.
Får ikke de reseptene jeg trenger og de reseptene jeg får er ikke i den mengden jeg trenger.
Til tross for at jeg hadde gått feil (fastlegen min hadde flyttet siden sist), så tok Jean Claude meg inn så jeg fikk gjort det jeg kom for. Superhjelpsom, vennlig og grundig. Takk for hjelpen!