Yoseph Mahdere Ande
Mama har vært hos Yoseph på første time og ble veldig dårlig tatt i mot. Virket ut som han ikke ville ha henne der. Han var 40min forsinket og frekk møt henne i tillegg.
Jeg hadde Yoseph Mahdere Ande som fastlege, men opplevde dessverre at oppfølgingen ikke var tilfredsstillende. Jeg følte ikke at jeg ble lyttet til, og samtalene dreide ofte inn på andre temaer enn det jeg var der for. I tillegg ble jeg anbefalt flere medisiner som jeg ikke anså som nødvendige for min situasjon, noe som krevde ekstra årvåkenhet fra min side for å unngå feilmedisinering.
Timene startet ofte minst 30 minutter forsinket, noe som bidro til en generelt utfordrende opplevelse. Basert på min erfaring, vil jeg dessverre ikke kunne anbefale denne legen.
Veldig dårlig oppfølging, samtidig som han vegrer seg veldig for å sende henvisning hvis du har et problem. Jeg måtte dra flere ganger for å snakke om det samme problemet (som jeg ikke får fikset hos han) før han til slutt ga meg det. Føler jeg må mase veldig for å komme noen vei.
Da jeg kommer til fastlegen, vil jeg fortelle om problemet mitt og så finne en løsning på det. Hos denne fastlegen blir jeg sendt hjem uten noe løsning, og da jeg kommer tilbake har han ikke funnet ut noe og spør meg om akkurat det samme.
Jeg skjønner virkelig ikke hva han driver med. Veldig irriterende og bortkastet tid.
Hører godt etter på hva man trenger og tar seg god tid til å svare på spørsmål og følge opp det man trenger. Er grundig.
Ofte ventetid før timen, men til gjengjeld tar han seg tid til pasienten.
DR.YOSEPH har er sterk i medisinskfaget sitt, har lang erfaring, lydhør, viser empati og engasjert. I alvorlige tilfeller av sykdom/ operasjon Dr.Ande gir segr tid tilå hjelpe/ følge opp pasientene sine.
Jeg har hatt Dr.Ande som fastlegen over 12 år og jeg er veldig fornøyd til å ha fått ham som fastlege.