Siri Annie Åsli
Det er lett å anbefale henne. Hun er en sånn lege som det føles lett og komfortabelt å snakke med om vanskelige ting, og hun får ting gjort. Hun henviser videre, skriver det man trenger av attester og er ikke redd for å innrømme hvis det er noe hun ikke vet. Ekstra stjerne i min bok for akkurat det, ingen er eksperter på alt. Har fått mer enn nok av arrogante besserwissere, Siri er motsatt.
Svært hyggelig, forklarer ting på en pedagogisk måte, man føler seg møtt og ivaretatt. Hun fremstår kompetent og profesjonell. Anbefales. Imidlertid er det ofte vanskelig å få en legetime nært i tid til bestilling, og dette kan være litt upraktisk.
Jeg følte meg både sett, hørt og ivaretatt da jeg var hos henne. Hun var hyggelig, tok seg tid til å snakke og sendte meg til flere prøver - og det hele gikk raskt uten at jeg følte meg skyflet gjennom systemet. Jeg er glad jeg har fått henne som fastlege!
Jeg føler meg sett, hørt, tatt på alvor av denne legen. Hun sier fra om det er noe hun ikke vet, noe jeg synes er betryggende. Hun snakker ikke inn i pc-skjermen, men sitter og har øyekontakt og snakker med pasienten sin. En lege jeg gjerne anbefaler til andre!