Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS
God fastlege
Lege: Ole Henrik Øyum SkrevetHei jeg har hatt dr.Øyum som fastlege siden 2006, føler meg trygg, blir hørt og sett, oppfatter at jeg blir ivaretatt på en god måte, både medisinsk og menneskelig.
Aldri til stede
Lege: Salmana Hafsa Ata Rønning SkrevetJeg har hatt henne som fastlege i 4-5 år, men jeg har fortsatt aldri møtt henne personlig, noe jeg synes er veldig rart. Det virker som om hun nesten aldri er tilgjengelig, og det gir et klart inntrykk av at hun ikke faktisk jobber som fastlege. Dette føles uprofesjonelt og gjør at jeg som pasient opplever en mangel på kontinuitet og tillit i legeforholdet.
Dårlig kommunikasjon
Lege: Salmana Hafsa Ata Rønning SkrevetEg trur eg har hatt Salmana som fastlege i 4 år no, og opplevde dette som ein veldig god relasjon frå start. Dessverre har eg ikkje sett ho på vel 3 år, og etter særdeles dårleg relasjon til noværande vikar valgte eg å kontakte legekontoret for avklaring. Etter fleire heilt ærleg ganske uforskamma svar, fekk eg informasjon om at Salmana har sagt opp. Dei kunne ikkje sei noko om når ho ville bli erstatta eller kven som kom til å erstatte ho.
Dei siste åra har eg vore alvorleg kronisk sjuk, både fysisk og psykisk. Eg har diverre hatt behov for ein del legeoppfølging på grunn av dette, og har i samband med det vore nøye med å gjere det eg har fått beskjed om i håp om å bli betre. Likevel har eg ved fleire anledningar opplevd meg nedverdiga og devaluert av noværande fastlegevikar. Eg har gjentatte gonger måtte forsvare meg sjølv og argumentere for retten til å bli respektert, lytta til og tatt på alvor. Dette har eg addressert til vedkommande fleire gonger i håp om å betre relasjonen, utan at det har ført nokon veg. Snarare tvert imot har dei siste oppfølgingstimane blitt avslutta med det som best kan beskrivast som krangel. Eg ser på det som nokså uprofesjonelt og ganske respektlaust i ein samanheng der respekt bør være eit minimum. Eg er sjølv helsepersonell og kunne aldri behandla eigne pasientar på den måten eg sjølv har blitt behandla på her. Difor kunne eg ikkje gjere noko anna enn å bytte fastlege.
Trygg, kunnskapsrik, rask og hjelpsom
Lege: Stein Anders Solgård SkrevetDette er den beste legen jeg har møtt, han gjør meg trygg og er alltids veldig hjelpsom.
Timebestilling går alltid raskt, og han gir meg alltid den hjelpen jeg trenger.
Anbefales sterkt!
Unfriendly
Lege: Faiza Basharat SkrevetDoesn't seem to understand the importance of how to deliver news or comments. Comes across cold, uninterested. Made me feel bad for going to a private clinic once, because I needed urgent care. She questioned me about that choice and then told me that they have given me a wrong diagnoses (which is untrue).
Had to explain to her one time why I would like an STD test... The answer that I wanted a periodical check was not enough to get tested.