Torshovdalen Legesenter AS

Hans Nielsen Haugesgate 37E 0481 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Torshovdalen Legesenter AS

Trygg, kunnskapsrik, rask og hjelpsom

Lege: Stein Anders Solgård Skrevet

Dette er den beste legen jeg har møtt, han gjør meg trygg og er alltids veldig hjelpsom.
Timebestilling går alltid raskt, og han gir meg alltid den hjelpen jeg trenger.
Anbefales sterkt!

Unfriendly

Lege: Faiza Basharat Skrevet

Doesn't seem to understand the importance of how to deliver news or comments. Comes across cold, uninterested. Made me feel bad for going to a private clinic once, because I needed urgent care. She questioned me about that choice and then told me that they have given me a wrong diagnoses (which is untrue).

Had to explain to her one time why I would like an STD test... The answer that I wanted a periodical check was not enough to get tested.

Lettere traumatiserende

Lege: Faiza Basharat Skrevet

Jeg fikk time hos Faiza tidlig i min andre graviditet (2015), da min fastlege ikke var tilgjengelig. Jeg opplevde henne som avvisende og til tider direkte frekk. Etter en kjapp ultralyd nevnte hun at alt ikke var som det skulle være. Jeg skulle få en kontroll på sykehuset. Uten å forberede meg videre ringte hun (med meg i rommet) til sykehuset og booket time for mulig 'missed abortion'. Jeg måtte siden spørre henne om dette betydde at hun trodde fosteret var dødt. Hun virket irritert over å måtte forklare meg at det virket som om fosteret hadde sluttet å vokse/utvikle seg, men at kroppen ikke hadde støtet det ut. Hun var også blottet for forståelse for at dette kunne være vanskelig for en gravid kvinne å høre. Hun forberedte meg heller ikke på muligheten for at en spontanabort kunne skje av seg selv før timen på sykehuset (dette var en fredag ettermiddag). Det hadde vært fint å vite, da jeg begynte å blø og oppleve sterke rier på lørdagen. Missed abortion/spontanabort er ikke uvanlig, men jeg reagerer på mangelen på informasjon og respekt.

Tilgjengelig lege

Lege: Nirosha Srikumar Skrevet

Nirhosha er den beste legen jeg har hatt. Dessverre måtte jeg bytte nylig, og det er som natt og dag hva gjelder tilgjengelighet, tilbakemeldinger osv. Nirosha kunne man stole på at svarte på henvendelser, hun skrev ut resepter innen rimelig tid, tok nødvendige prøver ved behov og hun henviste meg til spesialist når hun syntes dette var nødvendig. Jeg har lyst å flytte tilbake til Osloområdet for å få denne legen tilbake.

Effektiv, trygg og særdeles kunnskapsrik

Lege: Stein Anders Solgård Skrevet

Jeg er en som ikke går så mye til legen, men de gangene jeg har kommet med et problem har dette blitt tatt seriøst og jeg føler jeg har fått den beste behandlingen helse Norge har å tilby. Dette er effektiv og særs god behandling, kan definitivt anbefales!