Steinar Prytz-Jensen
- Allmennmedisin
- Øre-, nese-, halssykdommer
Steinar er en utrolig kunnskapsrik og dyktig lege. Hans måte å behandle meg som pasient på, gjør at jeg alltid føler meg trygg og godt ivaretatt. Glad for jeg har han som fastlege
Steinar er den første legen jeg har møtt som har vist forståelse, å osmsorg. Han oppsøker kunskap, kontakter spesialister for å kunne gi meg best mulig hjelp, derssom det er ting han ikke er sikker på. Tar tak å retter opp om det er noe som er gjort feil. Jeg opplever steinar som en dyktig, å grundig lege, en lege jeg kan skryte av og ha hatt.
Det kan oppstå noe vente tid, både på tlf og på venterom. Anbefaler å bestile det man kan digitalt. Og husk, den som venter på noe godt,venter ikke forgjeves
Jeg har bare gode erfaringer med Steinar. Han er den beste fastlegen jeg noensinne har hatt!
Tar meg seriøst, er kunnskapsrik og bruker tid på å finne ut av ting han ikke vet evt. viderehenviser. Svært forståelsesfull fastlege som bruker tid og og viser omsorg for pasientene sine.
Opplever å bli lyttet til og forstått. Tar seg god tid i konsultasjon. Gjorde et grundig arbeid ved henvisning. Bruker han også til mitt barn. Han har en fin dialog med barnet. Han forespør seg hos andre leger på senteret om det er noe han er i tvil om, som han mener de kan bedre. Dette er veldig tillitsvekkende for min del. Har opplevd en del menn i profesjonelle yrker som er «ekspert på alt», noe som selvfølgelig ikke er tilfelle. I tillegg er Steinar en hyggelig og fornuftig mann som det er lett å prate med. Anbefaler han!
Byttet lege etter jeg ikke følte meg ivaretatt og tatt på alvor. Steinar er en veldig dyktig lege og er flink å sjekke opp dersom han trenger mer informasjon. Dette er en veldig positiv egenskap. Som bonus er han veldig hyggelig og møter meg alltid med et smil.