Wenche Haugen
Jeg har Wenche i mange år.
Hun følger opp,
Interesserer seg samt gjør grundig arbeid med ett betryggende smil.
Har anbefalt henne til alle jeg kjenner.
Du gjør en fantastisk innsats !!
Grunnet en kronisk sykdom har jeg vært henvist til spesialister i nærmere 11år. Få av de (det har vært forskjellige) har vært like behagelige å snakke med som Wenche. En god kombinasjon av å sette seg inn i en lang sykdomshistorikk og en forståelse for at ho ikke må være den som "kurerer" meg var betryggende.
Jeg satte også veldig pris på at ho tenkte høyt mens under timen. Uavhengig om jeg forstår hennes medisinske vurdering eller ikke, fikk jeg alltid ta del i tankeprosessen å kommentere noe som kanskje ikke stemte.
Til tross for en venteliste for å få plass var det verdt det når jeg fikk innpass. Anbefales sterkt.
Wenche er en fastlege av det sjeldne slaget. Hun er alt du trenger i en fastlege. Uten tvil den beste legen jeg har vært hos.
Skulle ønske jeg kunne pakke med meg Wenche når jeg flyttet til Oslo. En utrolig kyndig og kunnskapsrik lege, og et fantastisk medmenneske. Jeg følte meg alltid sett og hørt når jeg var på time, hun tok seg alltid tid og følte aldri på timene som forhastede, og hun hadde alltid satt seg godt inn i epikrisene. Hun hjalp meg hele veien når jeg taklet noe av det vanskeligste jeg har gått gjennom, oplevde god oppfølging både i.f.t. psykisk og fysisk helse. En så god fastlege skal man letew lenge etter. Ønsker henne alt godt, og er sikker på at enhver pasient som går til henne vil føle seg godt ivaretatt.
Fantastisk lege for hele familien på godt og vondt. Beste legen vi har hatt! Er lyttende og tar alle seriøst i familien.